Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Πότε ξεκινά το prime time του MEGA

Τι έγινε στη μάχη «Patty» με «Χίλιες και μία νύχτες»

Αλυσιδωτά θα γίνουν οι πρεμιέρες στο πρόγραμμα του MEGA κι όχι όλες μαζί σε μία βδομάδα, όπως συνηθιζόταν μέχρι πέρυσι.
 
Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου στις 9 το βράδυ, επιστρέφουν τα «Μυστικά της Εδέμ». Η δίωρη τηλεταινία θα είναι και η επίσημη πρεμιέρα της πετυχημένης σειράς που θα συνεχίσει από την επόμενη μέρα, τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου, να προβάλλεται στις 7 το απόγευμα, δίνοντας υψηλότατο lead in τηλεθέασης στο βραδινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού με την Όλγα Τρέμη.
 
Την ίδια μέρα, δηλαδή τη Δευτέρα, στις 9 το βράδυ, θα ξεκινήσει η άλλη πετυχημένη καθημερινή σειρά του καναλιού «Η ζωή της άλλης» που την επόμενη σεζόν θα προβάλλεται στο prime time. Δύο περίπου βδομάδες μετά, τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου θα κάνει πρεμιέρα το «Master Chef», το ριάλιτι μαγειρικής με την Ευγενία Μανωλίδου και τους επίδοξους σεφ!
 
Την επόμενη βδομάδα, Δευτέρα 11 Οκτωβρίου, προγραμματίζεται να γίνουν οι πρεμιέρες των σήριαλ του prime time. «Πολυκατοικία», Κούκλες», «Γενιά των 490 ευρώ» και βέβαια το πολυαναμενόμενο και πολλά υποσχόμενο «Νησί».
 
Τέλος, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, μετά τα μέσα Οκτωβρίου προγραμματίζεται να κάνει πρεμιέρα το «Just the two of us», το talent show με τον Γιώργο Καπουτζίδη και με πολλούς star έτοιμους να μας πουν πολλά τραγούδια.
 
Χθες πάντως, πρώτη μέρα της κατά μέτωπο μάχης μεταξύ της καινούργιας σειράς του καναλιού της Μεσογείων με την τούρκικη του ANT1, η «Patty» έχασε από τις «Χίλιες και μία νύχτες» αφού σημείωσαν αντίστοιχα 21,2% και 32,9% στο γενικό σύνολο πληθυσμού, ενώ στο 15-44 η σειρά του MEGA έκανε 23,3% έναντι 26,2% που σημείωσε η σειρά του ΑΝΤ1.
 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε