Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πότε ξεκινούν οι καινούργιες εκπομπές στον ALPHA

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πότε ξεκινούν οι καινούργιες εκπομπές στον ALPHA

Μπορεί να βρισκόμαστε λίγο πριν από το τέλος της σεζόν αλλά αυτό δεν φαίνεται ότι εμποδίζει τα στελέχη του ALPHA που θέλουν να μπουν ξανά στο παιχνίδι του prime time.

Όπως σας έχουμε αναφέρει σε προηγούμενα κείμενα του Newsit, στο κανάλι της Κάντζας θέλουν να ενδυναμώσουν τον ενημερωτικό τομέα που είχε εντελώς απαξιωθεί από τους μέχρι πρότινος, γερμανούς διοικούντες τους. Άλλωστε, οι επικείμενες εθνικές εκλογές και η έντονη πολιτική ειδησεογραφία ενδείκνυται για ενημερωτικές εκπομπές. Τις τελευταίες μάλιστα μέρες αναφέραμε ότι δύο καινούργιες πολιτικές εκπομπές περιμένουν να πάρουν το πράσινο φως από τη διοίκηση του σταθμού. Αυτό έγινε, οπότε οι δύο καινούργιες εκπομπές είναι έτοιμες να βγουν on air και μάλιστα πάρα πολύ σύντομα.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, οι εκπομπές θα ξεκινήσουν να μεταδίδονται αμέσως μετά το Πάσχα. Κι όταν λέμε «αμέσως» το εννοούμε, καθώς θα κάνουν πρεμιέρα την επόμενη κιόλας βδομάδα.

Συγκεκριμένα, την Τρίτη 17 θα ξεκινήσει η εκπομπή με τον Μπάμπη Παπαπαναγιώτου και την Τετάρτη 18 Απριλίου η εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ. Όπως καταλαβαίνετε, στο κανάλι της Κάντζας επικρατεί πυρετός προετοιμασιών ώστε οι δύο εκπομπές να κερδίσουν τους τηλεθεατές. Έτσι, με τις δύο αυτές καινούργιες εκπομπές και την «Παρέμβαση» με τη Γιάννα Παπαδάκου που μεταδίδεται κάθε Πέμπτη στις 11 το βράδυ, ο ALPHA «χτίζει» μία ενημερωτική βραδινή ζώνη. Να δούμε, λόγω του σύντομου χρονικού διαστήματος προετοιμασίας τους, αν τα… θεμέλιά τους μπουν γερά στο τηλεοπτικό τοπίο ή θα υπάρξουν… ρωγμές!

Γρηγόρης Μελάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η απάντηση του ALPHA στην ΕΣΗΕΑ

Δύο απολύσεις στον ALPHA!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε