Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Πού και γιατί ετοιμάζεται να κάνει… εφόδους ο Σρόιτερ;

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Πού και γιατί ετοιμάζεται να κάνει… εφόδους ο Σρόιτερ;

Ιδιαίτερα ικανοποιημένοι είναι στον ALPHA από την πορεία του βραδινού κεντρικού δελτίου ειδήσεών τους που παρουσιάζουν οι Αντώνης Σρόιτερ και Νίκος Μάνεσης και που μάλιστα, στις 31 Μαρτίου έκλεισαν τρία χρόνια που οι υπεύθυνοι στο κανάλι της Κάντζας αποφάσισαν να το μεταδίδουν στις 7 το απόγευμα.

Όπως σας έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενα κείμενα του Newsit, ο Αντώνης Σρόιτερ ετοιμάζεται να κάνει και μία βραδινή εκπομπή. Μόνο που όπως φαίνεται, ο δημοσιογράφος δεν θα… εγκλωβιστεί μόνο μέσα σε ένα στούντιο αλλά σκοπεύει για την καινούργια αυτή πολιτική εκπομπή να κάνει πολλές… εφόδους!

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, το concept της καινούργιας εκπομπής που θέλουν να στήσουν στον ALPHA είναι ο Σρόιτερ να φιλοξενεί στο στούντιο πρόσωπα από την πολιτική κυρίως σκηνή για να συζητούν τις εξελίξεις αλλά και ό,τι συμβαίνει στη χώρα μας. Πριν όμως, από τη συζήτηση στο στούντιο θα υπάρχει συνάντηση του Σρόιτερ με τους καλεσμένους του και γύρισμα σε χώρους που θα έχουν άμεση σχέση με το αντικείμενο της συζήτησής τους. Για παράδειγμα, όταν θα θέλει να μιλήσει με κάποιον για την εγκληματικότητα στο κέντρο της Αθήνας, θα κάνει γύρισμα μαζί του περπατώντας στους δρόμους της πρωτεύουσας και διαπιστώνοντας επί τόπου το τι συμβαίνει. Μετά τις «εφόδους» σε χώρους και την καταγραφή από τις κάμερες, η συζήτηση θα μεταφέρεται στο στούντιο όπου θα σχολιάζουν τα όσα έχουν δει με τα ίδια τους τα μάτια. Σκοπός των στελεχών του ALPHA αλλά και του ίδιου του Αντώνη Σρόιτερ είναι να υπάρχει μία επί τόπου καταγραφή του θέματος από τις κάμερες με τη συμμετοχή των άμεσα εμπλεκόμενων με το θέμα καλεσμένων του από τον πολιτικό χώρο που θα καλούνται να δώσουν απαντήσεις για πράγματα που θα έχουν οι ίδιοι ζήσει και που δεν θα μπορούν να αμφισβητήσουν.

Αυτή είναι η ιδέα της εκπομπής που θέλουν να κάνουν στο κανάλι της Κάντζας. Ωστόσο τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν είναι ότι το κόστος παραγωγής της συγκεκριμένης εκπομπής είναι υψηλότερο από μία άλλη, συνηθισμένου στιλ talk show, καθώς απαιτεί πολύωρο εξωτερικό γύρισμα. Επίσης, ένα ακόμα βασικό πρόβλημα είναι το ποια πρόσωπα της πολιτικής σκηνής θα δεχτούν να συμμετέχουν στις «εφόδους» του Σρόιτερ, θα έρθουν αντιμέτωποι με την πραγματικότητα και τα προβλήματα και θα πρέπει να μιλήσουν για αυτά.

Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν τις επόμενες μέρες αφού στόχος του ALPHA είναι η εκπομπή να κάνει πρεμιέρα αμέσως μετά το Πάσχα και σύμφωνα με τον έως τώρα προγραμματισμό θα προβάλλεται Τρίτη ή Τετάρτη στις 11 το βράδυ. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν τελικά καταφέρουν στο κανάλι της Κάντζας να πραγματοποιήσουν τη συγκεκριμένη ιδέα ή θα αναγκαστούν να κάνουν ακόμα ένα talk show με καλεσμένους που θα λένε μόνο την άποψή τους, αγνοώντας –ηθελημένα!- να δουν και να αναφέρουν τις πραγματικές ισχύουσες συνθήκες!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε