Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Στα… όπλα Λαζόπουλος, Χατζηβασιλείου, Γερμανού και Βίσση

Αν και μέχρι πέρυσι τέτοια εποχή γνωρίζαμε τι θα δούμε στο πρόγραμμα των καναλιών, η οικονομική… στενότητα που επικρατεί στο τηλεοπτικό τοπίο έχει αναγκάσει τα επιτελεία τους να το μελετούν και δύο και τρεις φορές.

Άλλωστε τα «όπλα» τους, δηλαδή οι εκπομπές και οι σειρές που θα έχουν στα προγράμματά τους, είναι σαφώς λιγότερα από τις προηγούμενες χρονιές και γι’ αυτό προσπαθούν να κάνουν τον καλύτερο προγραμματισμό. Ιδιαίτερη σημασία δίνουν στο prime time τους αφού στη συγκεκριμένη ζώνη η διαφημιστική πίττα είναι μεγαλύτερη.

Πρώτος στη μάχη του prime time μπαίνει ο ALPHA που, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, θα ξεκινήσει να προβάλλει τις καινούργιες του εκπομπές στις αρχές Οκτωβρίου.
Λάκης Λαζόπουλος, Βίκυ Χατζηβασιλείου, Άννα Βίσση και Ναταλία Γερμανού λοιπόν είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν να δίνουν τη μάχη της τηλεθέασης.

Η πρώτη που θα ξεκινήσει είναι η Βίκυ Χατζηβασιλείου που το «Πάμε πακέτο» θα κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου. Η εκπομπή θα συνεχίσει να είναι δίωρης διάρκειας, όπως ήταν και τους τελευταίους μήνες της περυσινής σεζόν και θα μας δίνει ραντεβού κάθε Πέμπτη βράδυ ελπίζοντας ότι θα καταφέρει και φέτος να παίρνει… πακέτο τηλεθεάσεων.

Η επόμενη πρεμιέρα στο prime time του καναλιού της Κάντζας έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 10 Οκτωβρίου και η Ναταλία Γερμανού θα παρουσιάσει καινούργια επεισόδια από το «Chart Show».

Και την Τρίτη 11 Οκτωβρίου θα γίνει… της Τρίτης αφού το ανοίγει τις πόρτες του το «Αλ τσαντίρι νιουζ». Ο Λάκης Λαζόπουλος επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο και είναι σίγουρο ότι κατά τη διάρκεια της απουσίας του συγκέντρωσε πολύ υλικό και θα έχει να πει πολλά κάνοντας τα μηχανάκια τηλεθέασης της Nielsen να πιάσουν φωτιά αλλά και τα «θύματά» του να βγάζουν φωτιές από τα νεύρα τους με όσα θα ακούσουν!

Την επόμενη μέρα, δηλαδή την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου στις 10 το βράδυ, θα κάνει πρεμιέρα η εκπομπή «Άννα Βίσση- Όσο έχω φωνή» με την Άννα Βίσση. Μετά από αρκετές αναβολές, πάμπολλες ώρες γυρισμάτων και αμέτρητες ώρες μοντάζ η «απόλυτη ελληνίδα σταρ» έρχεται στις τηλεοπτικές μας οθόνες. Θα διαπιστώσουμε λοιπόν αν η τόσο μεγάλη αναμονή άξιζε τον κόπο…!

Το υπόλοιπο πρόγραμμα στο prime time του ALPHA θα γεμίσει με επαναλήψεις. «Οικογενειακές ιστορίες», «Σπίτι από την αρχή» αλλά και για ακόμα μία φορά το «Sex and the city» θα προσπαθήσουν να κερδίσουν μερίδιο της τηλεθέασης και –εννοείται- της διαφημιστικής πίττας. Άλλωστε, όπως είπαμε, τα… βαριά όπλα του prime time στο κανάλι της Κάντζας είναι οι Λαζόπουλος, Χατζηβασιλείου, Γερμανού και Βίσση!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε