Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Στον αέρα… οι «Λογαριασμοί»

Είναι γνωστά τα δεκάδες προβλήματα που αντιμετωπίζουν πολλά νοικοκυριά προσπαθώντας να βάλουν σε τάξη τα καθημερινά τους έξοδα και τους λογαριασμούς τους.

Ορισμένα μάλιστα υπερχρεωμένα νοικοκυριά έχουν αποτελέσει θέμα της εκπομπής «Για λογαριασμό σας» αφού απευθύνθηκαν στην εκπομπή του ALPHA που παρουσιάζει ο Νίκος Σαμοΐλης ζητώντας να τους τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες.

Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, η εκπομπή έχει λάβει δεκάδες καινούργιες αιτήσεις από καταναλωτές που ζητούν τη βοήθεια της εκπομπής. Ωστόσο, απάντηση… δεν παίρνουν! Κι ο λόγος είναι απλός: ακόμα κι ο ίδιος ο Νίκος Σαμοΐλης δεν έχει απάντηση αφού το κανάλι της Κάντζας δεν του έχει δώσει ακόμα ξεκάθαρη απάντηση για το αν θα συνεχίσει να κάνει «Λογαριασμό» στο τηλεοπτικό τοπίο. Είναι αλήθεια πάντως, πως αν και η εκπομπή προσπάθησε να τακτοποιήσει τους λογαριασμούς των «πρωταγωνιστών» της, δεν κατάφερε να κάνει καλούς λογαριασμούς στους πίνακες τηλεθέασης. Αυτή την περίοδο λοιπόν τα στελέχη της Κάντζας μελετούν τη… λυπητερή της εκπομπής (πόσο δηλαδή τους κοστίζει) και το ραβασάκι της Nielsen, που τα αποτελέσματα είναι… λυπηρά για την εκπομπή, τα συγκρίνουν και σκοπεύουν σύντομα να πάρουν τις αποφάσεις τους.

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, οι αποφάσεις θα οριστικοποιηθούν μέσα στο μήνα καθώς η εκπομπή απαιτεί μεγάλο διάστημα προετοιμασίας και πολλή έρευνα. Προς το παρόν όμως όλα είναι στον αέρα για το αν οι «Λογαριασμοί» βγουν στον τηλεοπτικό αέρα την επόμενη σεζόν. Πάντως αν οι εξελίξεις είναι θετικές για το Νίκο Σαμοΐλη και αποφασιστεί ότι η εκπομπή θα προβληθεί το Φεβρουάριο του 2012, πρέπει να αρχίσει γυρίσματα μέσα στο καλοκαίρι. Αλλά, όπως φαίνεται, οι εξελίξεις μάλλον θα είναι δυσάρεστες για την εκπομπή…!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε