Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Συμβαίνει τώρα στην ΕΡΤ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Συμβαίνει τώρα στην ΕΡΤ
Με γοργούς ρυθμούς, όπως έχουμε αναφέρει και σε παλαιότερα άρθρα του Newsit, προσπαθεί η νέα διοίκηση της ΕΡΤ να ετοιμάσει το καινούργιο της πρόγραμμα.

Ως εκ τούτου πραγματοποιούνται αρκετά δοκιμαστικά για να αποφασίσουν πού θα βάλουν ποιον.
 
Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν πριν από λίγο έκανε δοκιμαστικό η Τάνια Μαντούβαλου που παρουσίαζε μάλιστα παλαιότερα δελτία ειδήσεων στην ΕΡΤ.
 
Μονο που το δοκιμαστικό που παρακολούθησαν και υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΡΤ δεν ήταν για την παρουσίαση δελτίων αλλά εκπομπής και μάλιστα στο ύφος του “Συμβαίνει Τώρα”, προκαλώντας πολλά σχόλια στους διαδρόμους του ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής για το τι σκοπεύει να κάνει η καινούργια διοίκηση.
 
Ιδιαίτερα εντύπωση μάλιστα έκανε σε πολλούς τα σχόλια των στελεχών πώς το δοκιμαστικό πήγε πολύ καλά. Ίσως λοιπόν την ερχόμενη Δευτέρα που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το “Συμβαίνει Τώρα”, να μην είναι με δυο παρουσιαστές όπως αναμένεται, αλλά με μια και δη,την Τάνια Μαντούβαλου.
 
Εκτός κι αν σκοπός των στελεχών της ΕΡΤ είναι να βγάλουν κι άλλες live εκπομπές στον αέρα, κάτι που έχουμε αναφέρει στο Newsit, και σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν εκεί τη δημοσιογράφο. Ίδωμεν…

 
Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε