Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Τα MEGAλα σχέδια για τον Καπουτζίδη

Σε ποιους βάζουν απαγορευτικό…

Αλλεπάλληλες συσκέψεις και επαφές κάνουν τα στελέχη του MEGA για την εκπομπή του Γιώργου Καπουτζίδη. Η αλήθεια είναι ότι το κανάλι της Μεσογείων ποντάρει πολλά στο «Just the two of us» και όλες οι αποφάσεις περνούν… διά πυρός και σιδήρου.

Αν και το talent show θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο τίποτα ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί. Κι όχι από… κωλυσιεργία των υπευθύνων αλλά επειδή προσέχουν πάρα πολύ και πολλά! Άλλωστε τα πρόσωπα και για την κριτική επιτροπή και για τους διαγωνιζόμενους celebrities αλλά και για τους τραγουδιστές παρτενέρ τους είναι πολλά.

Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν πλησιάσει στελέχη του MEGA και έχουν… αυτοπροταθεί! Ωστόσο τα σχέδια των υπευθύνων είναι πολύ αυστηρά. Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, αυτό που έχουν βάλει ως στόχο στο κανάλι της Μεσογείων είναι στην κριτική επιτροπή να μην είναι… καμένοι!

Να μην έχουν δηλαδή συμμετάσχει σε άλλη επιτροπή talent show και να είναι low profile αφού αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να παίξει μπάλα ο Γιώργος Καπουτζίδης. Ο ρόλος του δεν θα είναι διεκπεραιωτικός όπως έχουμε συνηθίσει από άλλους παρουσιαστές talent show αφού είναι γνωστό ότι ο «Καπού» έχει καλές ατάκες.

Έτσι, τα στελέχη του MEGA αυτές τις μέρες βλέπουν συνεχώς και συζητούν με celebrities (διαγωνιζόμενους) αλλά και με τραγουδιστές (παρτενέρ) ενώ έχουν «παγώσει» την κριτική επιτροπή. Όταν λοιπόν οριστικοποιήσουν αρκετούς από τους συμμετέχοντες θα ασχοληθούν και με το ποιοι θα τους κρίνουν. Αλλά το σίγουρο είναι ότι επιθυμούν «φρέσκα πρόσωπα» βάζοντας απαγορευτικό στους… σεσημασμένους.

Τον Οκτώβριο θα δούμε κατά πόσο το πέτυχαν και κατά πόσο αυτό –αν τα καταφέρουν- θα τους βγει σε καλό!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε