Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Τα σχέδια του ALPHA για το «Big Brother»

Κι όμως είναι αλήθεια και η παρακάτω είδηση δεν είναι καθόλου… επιστημονικής φαντασίας, όπως δικαιολογημένα μπορεί να σκεφτεί κάποιος. Αντίθετα μάλιστα είναι διασταυρωμένη και μάλιστα από πολλές και έγκυρες πηγές.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες, (εγκυρότατες, τονίζω!) πληροφορίες του Newsit ο ALPHA σκέφτεται να βγάλει στον αέρα και δεύτερο κύκλο του Big Brother! Και για να μην… τρομάζετε, να διευκρινίσουμε ότι δεν σκοπεύει να το ξεκινήσει άμεσα αλλά σκέφτεται να το προγραμματίσει για την επόμενη σεζόν. Έτσι, πριν από λίγες μέρες οι υπεύθυνοι στο κανάλι της Κάντζας ζήτησαν να ετοιμαστεί προϋπολογισμός για τον επόμενο κύκλο του ριάλιτι. Μάλιστα τόνισαν ότι ο καινούργιος προϋπολογισμός πρέπει να είναι πιο… σφιχτός από τον προηγούμενο!

Μπορεί λοιπόν το ριάλιτι εγκλεισμού να μην έχει φέρει τα πολυπόθητα νούμερα για τον ALPHA αλλά τα στελέχη του δεν απογοητεύονται! Άλλωστε, αν υπολογίσουν το τι τους κοστίζει και το πόσο πρόγραμμα του σταθμού γεμίζουν μάλλον κερδισμένοι βγαίνουν και γι’ αυτό σκέφτονται να το συνεχίσουν και την επόμενη σεζόν. Βέβαια για ακόμα μία φορά να διευκρινίσουμε πως δεν έχει αποφασιστεί οριστικά ότι το ριάλιτι θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν. Προς το παρόν θέλουν να δουν πόσο θα τους κοστίσει το… λάδι, πόσο το ξύδι, ώστε να τα βάλουν κάτω και να πάρουν τις οριστικές αποφάσεις. Άλλωστε, τα στελέχη του καναλιού της Κάντζας εξακολουθούν να πιστεύουν στο «Μεγάλο Αδερφό», έστω κι αν πίσω από τα κλειστά γραφεία παραδέχονται πως έχουν γίνει πολλά λάθη στην επιλογή ορισμένων «εγκλείστων»! Προς το παρόν όμως, προσπαθούν να… σώσουν όσο γίνεται το «Big Brother» που ήδη βρίσκεται στον αέρα, μπας και τσιμπήσει λίγα νούμερα τηλεθέασης. Δύσκολο…!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε