Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τα σχέδια του Γιώργου Μητσικώστα

 Επιστρέφει στην τηλεόραση αλλά…

Τις τελευταίες μέρες πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Γιώργο Μητσικώστα να παρουσιάζει δελτίο ειδήσεων σε καινούργιο τηλεοπτικό κανάλι. Πολύ καλή και ανατρεπτική ιδέα αλλά…

Σύμφωνα όμως με έγκυρες πληροφορίες του Newsit αυτό δεν ισχύει γιατί ο «Μητσι» έχει άλλα σχέδια. Κι αυτά αφορούν το διαδίκτυο αλλά και αθλητική εκπομπή.

Συγκεκριμένα ο Μητσικώστας ετοιμάζει πυρετωδώς το δικό του site στο οποίο θα σχολιάζει την επικαιρότητα με το δικό του μοναδικό στιλ. Αρκεί να σκεφτείτε ότι μπορεί να πάρει συνέντευξη σχεδόν από όλους αφού ο ίδιους μπορεί να κάνει… τους πάντες. Σίγουρα αυτό θα έχει περισσότερο ενδιαφέρον αφού οι «συνεντευξιαζόμενοι» με τις μιμήσεις του «Μήτσι» θα λένε πλέον… την αλήθεια! Μπορεί λοιπόν το site του να έχει τον τίτλο «mycomedy.gr» αλλά μάλλον θα κάνει αρκετούς να κλάψουν: άλλους από τα γέλια και άλλους από… τα νεύρα τους.

Σύμφωνα όμως με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, ο Μητσικώστας είναι σε συνεννοήσεις προκειμένου την επόμενη τηλεοπτική σεζόν να παρουσιάζει και μία αθλητική –κυρίως- εκπομπή σε ιδιωτικό κανάλι. Αλλά περισσότερες λεπτομέρειες, όταν πέσουν οι τελικές υπογραφές!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε