Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τα τραγούδια και… τα δάκρυα στο «Greek Idol»

Απόψε το βράδυ στις 21:00 θα μεταδοθεί το 6ο live του «Greek Idol». Καλεσμένος στο talent show του ALPHA θα είναι ο Λούκας Γιώρκας που εκπροσώπησε τη χώρα μας στο φετινό φεστιβάλ της Eurovision. Ο νεαρός ερμηνευτής θα τραγουδήσει εκτός από το «Watch My Dance» και ένα καινούργιο τραγούδι του.

Τι θα τραγουδήσουν όμως, οι έξη διαγωνιζόμενοι; Ποια είναι τα τραγούδια που επέλεξαν οι κριτές; Γιατί, στο σημείο αυτό, πρέπει να αναφέρουμε ότι τα τραγούδια που θα ακούσετε στο αποψινό live επέλεξαν οι Πέτρος Κωστόπουλος, Κώστας Καπετανίδης και Έλλη Κοκκίνου.

Συγκεκριμένα ο κάθε κριτής πρότεινε τρία ελληνικά και τρία ξένα τραγούδια για τον κάθε διαγωνιζόμενο. Στη συνέχεια η παραγωγή της εκπομπής έκανε… ξεσκαρτάρισμα και από αυτά τα τραγούδια επέλεξε αυτά που θα πουν οι διαγωνιζόμενοι. Έτσι προέκυψε από τα 12 τραγούδια που θα ακουστούν στο live τα έξη να είναι επιλογές του Πέτρου Κωστόπουλου, τα τρία του Κώστα Καπετανίδη και τα τρία της Έλλης Κοκκίνου.
 
Δεν θα προδώσουμε ποιος από τους διαγωνιζόμενους λέει ποιο τραγούδι αλλά γνωρίζοντας τα τραγούδια θα μπορείτε να παρακολουθήσετε το live και να κρίνετε κι εσείς τους διαγωνιζόμενους καλύτερα και να ψηφίσετε όποιον θεωρείτε καλύτερο. Για να σας βοηθήσουμε μάλιστα καλύτερα να καταλάβετε ποια είναι τα τραγούδια σας γράφουμε και τον ερμηνευτή που τα έχει πει. Τα τραγούδια λοιπόν είναι τα εξής:

ΤΡΑΓΟΥΔΙ – ΕΡΜΗΝΕΥΤΗΣ

A night like this – Caro Emerald
Tonight (I’m loving you) – Enrique Iglesias
First be a woman – Gloria Gaynor
Give it to me right – Melanie Fiona
Losing my religion – REM
Papa was a rolling stone – The Tempations
Άδωνις – Άλκηστις Πρωτοψάλτη
Φωτιά στα Σαββατόβραδα – Άντζελα Δημητρίου
Τα ήσυχα βράδια – Αρλέτα
Η αγάπη αργεί – Ελεονώρα Ζουγανέλη
Ανάποδα – Μιχάλης Χατζηγιάννης 
Φλασάκι – Σάκης Μπουλάς

Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit τα τραγούδια που επέλεξαν οι κριτές δυσκόλεψαν αρκετούς διαγωνιζόμενους. Χαρακτηριστικό είναι ότι κάποιοι από αυτούς ξέσπασαν σε κλάματα αγωνιώντας για την εμφάνισή τους ενώ κάποιοι άλλοι έκαναν ακόμα και… μεταμεσονύχτιες πρόβες προκειμένου να είναι καλοί στο αποψινό live. Απόψε το βράδυ θα ακούσουμε και θα κρίνουμε…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε