Σάββατο, 20 Απρ.
17oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Τα τραγούδια του X FACTOR

Διαβάστε, ακούστε και κρίνετε… Ένα ακόμα live X FACTOR θα μεταδοθεί απόψε στις 9 το βράδυ.

Κατ’ αρχάς, έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα ειπωθεί κάτι για την παραίτηση βόμβα του Γιώργου Λεβέντη. Ίσως ο παραιτηθείς γενικός διευθυντής του ΑΝΤ1 ξεκαθαρίσει κιόλας το… θολό τοπίο που υπάρχει όχι για τους λόγους παραίτησής του (αφού αυτοί θα μείνουν πίσω από τα κλειστά γραφεία και στόματα του ΑΝΤ1) αλλά για την παρουσία του στο talent show μετά τις 31 Δεκεμβρίου του 2010 που θα αποχωρήσει επίσημα από το κανάλι του Αμαρουσίου.

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι ο Γιώργος Λεβέντης δεν θα μπορεί να είναι στο X FACTOR μετά την 1η Ιανουαρίου του 2011. Ωστόσο, λαμβάνοντας υπόψη τα καινούργια του επαγγελματικά καθήκοντα διεθνώς για το talent show, θεωρούμε πως θα συνεχίσει, για αυτόν τουλάχιστον κύκλο του X FACTOR να ασκεί τα καθήκοντά του στην κριτική επιτροπή. Για τα επόμενα, αν θα υπάρξουν επόμενα, μάλλον θα πρέπει να βρουν άλλον! Αυτά και πολλά άλλα αναμένουμε να απαντηθούν απόψε μεταξύ των τραγουδιών, μπας και σταματήσουν… τα παρατράγουδα!

 Ωστόσο, guest group στο αποψινό liveθα είναι τα «Κόκκινα χαλιά» που είχαν διαγωνιστεί σε προηγούμενο κύκλο του talent show.

Ο Σάκης Ρουβάς και η κριτική επιτροπή θα υποδεχθούν τους διαγωνιζόμενους που θα προσπαθήσουν να περάσουν στο επόμενο live.

Ποια είναι όμως τα τραγούδια που θα ερμηνεύσουν οι 13 διαγωνιζόμενοι; Δεν έχετε παρά να διαβάσετε παρακάτω, να ψάξετε και να ακούσετε όσα από αυτά δεν ξέρετε, οπότε να μπορείτε να τους κρίνετε καλύτερα για την ερμηνεία τους.

Για να μην προδώσουμε όλες τις εκπλήξεις, δημοσιεύουμε μόνο τα τραγούδια και ποιος τραγουδιστής τα έχει πει σε πρώτη εκτέλεση χωρίς να λέμε ποιος είναι ο διαγωνιζόμενος που θα τα ερμηνεύσει,.

Τα τραγούδια λοιπόν είναι:

 

ΤΡΑΓΟΥΔΙ

ΕΡΜΗΝΕΥΤΗΣ

MORE THAN WORDS

EXTREME

VERTIGO

U2

ΕΜΕΝΑ ΘΕΣ

ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ

CRAZY IN LOVE

BEYONCE

KRYPTONITE

3 DOORS DOWN

ALLORS ON DANSE

STROMAE

SATELITE

LENA MAYER

TAKE IT OFF

KESHA

BAD ROMANCE

LADY GAGA

ΚΑΘΡΕΦΤΙΖΩ ΤΟ ΝΟΥ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ

KISSING A FOOL

MICHAEL BUBLE

SMOOTH

SANTANA

ΝΥΧΤΑ ΖΟΡΙΚΗ

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΤΕΡΖΗΣ

 

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε