Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τέλος στο «Master Chef Junior»

Πρόκειται για μία από τις καλύτερες φετινές τηλεοπτικές παραγωγές. Οι λιλιπούτειοι σεφ έχουν καταφέρει να κερδίσουν τους τηλεθεατές με τις μαγειρικές τους ικανότητες αλλά και με τις γλυκές φατσούλες τους.

Τόσο η σκηνοθεσία και το μοντάζ, όσο και η παρουσιάστρια Μαρία Μπεκατώρου με τους κριτές Λευτέρη Λαζάρου, Γιάννη Λουκάκο και Δημήτρη Σκαρμούτσο έχουν συνθέσει μία εκπομπή που κυριολεκτικά απολαμβάνεις ακόμα και αν δεν είσαι… λάτρης της κουζίνας. Είναι λογικό λοιπόν η εκπομπή του MEGA να διαγράφει υψηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen.

Το «Master Chef Junior» όμως, ρίχνει τίτλους τέλους. Όχι στην τηλεόραση αλλά στην… παραγωγή του.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit σήμερα και αύριο πραγματοποιούνται τα τελευταία γυρίσματα της εκπομπής μεταξύ των δύο φιναλίστ. Από το πρωί μάλιστα το στούντιο γέμισε γέλιο με τα δώδεκα παιδιά που βρέθηκαν ξανά μετά από μήνες που είχαν σταματήσει τα γυρίσματα.

Ωστόσο δύο από αυτά που είναι και οι δύο φιναλίστ θα πραγματοποιήσουν τις τελικές δοκιμασίες για να αποφασίσει η κριτική επιτροπή ποιος από τους δύο θα είναι ο πρώτος έλληνας «Junior Master Chef». Πάντως όλα τα παιδιά έχουν καταφέρει να μας κερδίσουν και με τις μαγειρικές τους ικανότητες αλλά και με τις προσωπικότητές τους.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι τα γυρίσματα για το «Master Chef» ολοκληρώθηκαν πριν από λίγες μέρες καθώς η κριτική επιτροπή αποφάσισε τους δύο φιναλίστ που θα βρεθούν ξανά αντιμέτωποι λίγο πριν από το Πάσχα όπου θα ανακηρυχθεί ο δεύτερος έλληνας «Master Chef» αφού τον τίτλο του πρώτου έλληνα «Master Chef» έχει κερδίσει ο Άκης Πετρετζίκης.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε