Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τέλος στο θρίλερ με το «Πίσω στο σπίτι»!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τέλος στο θρίλερ με το «Πίσω στο σπίτι»!

Πριν από λίγο καιρό, είχα γίνει… αγγελιοφόρος κακών ειδήσεων, γράφοντας ότι η σειρά «Κλινική περίπτωση» τελικά δεν πρόκειται να βγει στον αέρα. Μέσα από το κείμενό μου στο Newsit, το έμαθαν δυστυχώς και αρκετοί από τους συντελεστές της σειράς.

Τις τελευταίες μέρες υπήρξε ένα ακόμα θρίλερ στο παρασκήνιο γύρω από τη σειρά «Πίσω στο σπίτι», ενώ κάποιοι μάλιστα υποστήριζαν ότι η σειρά θα αναβληθεί. Αυτή τη φορά λοιπόν, με μεγάλη ομολογουμένως χαρά, θα πω ότι τα προβλήματα ξεπεράστηκαν και σύντομα οι μηχανές θα πιάσουν δουλειά για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα για τον καινούργιο κύκλο της σειράς.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου, τις τελευταίες δέκα περίπου ημέρες, στελέχη του MEGA και της εταιρείας παραγωγής ON-Noir Productions πραγματοποίησαν μαραθώνιες συναντήσεις με όλους τους συντελεστές και αφού δόθηκαν οι απαραίτητες εγγυήσεις, αποφασίστηκε να ξεκινήσουν άμεσα γυρίσματα. Κι όταν λέω άμεσα, το εννοώ, καθώς τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, αφού σκοπός του MEGA είναι η πετυχημένη σειρά που φέρει την υπογραφή της Ρένας Ρίγγα να βγει στον αέρα μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου.

Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου, οι συντελεστές θα είναι οι ίδιοι, εκτός από τη σκηνοθεσία που θα αναλάβει πλέον ο Πιέρος Ανδρακάκος, που σκηνοθετούσε τους «Βασιλιάδες». Έτσι λοιπόν τις επόμενες μέρες, οι Μαρία Καβογιάννη, Θοδωρής Αθερίδης, Αποστόλης Τότσικας, Θανάσης Τσαλταμπάσης, Τζένη Θεωνά, Νίκη Αναστασίου, Άννα Μενενάκου, Ζώγια Σεβαστιανού, Χρήστος Σπανός, Ιωάννα Αγορίδου και Πάνος Νικολακόπουλος θα συναντηθούν για να διαβάσουν τα καινούργια σενάρια της Ρένας Ρίγγα και να προετοιμαστούν για τα γυρίσματα. Εμείς, οι τηλεθεατές, θα περιμένουμε ενάμιση περίπου μήνα, για να μπούμε… «Πίσω στο σπίτι» και να γελάσουμε με τις περιπέτειες των ηρώων της πετυχημένης σειράς του MEGA.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε