Τρίτη, 23 Απρ.
20oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Τέλος στον «Καφέ με την Ελένη»

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Τέλος στον «Καφέ με την Ελένη»

Το ένα «διαζύγιο» μετά το άλλο για την «ωραία Ελένη»

Πριν από λίγες μέρες, πρώτα στο Newsit γράψαμε για τις αποχωρήσεις από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.
Σύμφωνα λοιπόν με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, η αποχώρηση της Χρύσλας Γεωργακοπούλου από τον «Καφέ με την Ελένη» είναι πλέον οριστική. Πριν από λίγες ώρες, στέλεχος της εταιρείας παραγωγής συναντήθηκε με τη δημοσιογράφο η οποία του ανακοίνωσε ότι θέλει να αποχωρήσει από την εκπομπή. Κι η απόφαση αυτή είναι οριστική!

Στο ίδιο άρθρο προχθές, αναφέραμε πως «ένα ακόμα τουλάχιστον πρόσωπο που είναι μαζί με την Ελένη πολλά χρόνια βρίσκεται ένα βήμα… πριν την έξοδο». Σύμφωνα λοιπόν με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, το πρόσωπο αυτό είναι ο σκηνοθέτης της εκπομπής Μεγακλής Βιντιάδης.

Ο καταξιωμένος σκηνοθέτης είπε πως θέλει να αποχωρήσει από τον «Καφέ με την Ελένη» για προσωπικούς του λόγους. Μάλιστα αξίζει να θυμηθούμε ότι πριν από μερικούς μήνες υπήρξε έντονη φημολογία ότι ο Βιντιάδης είχε πει στη Μενεγάκη πως θέλει να σταματήσει αλλά, φαίνεται πως αποφάσισε να μην αφήσει την εκπομπή στο μέσο της σεζόν.

Τώρα όμως, που η εκπομπή κατέβασε ρολά για το καλοκαίρι φαίνεται ότι ο σκηνοθέτης αποφάσισε να αποχωρήσει για «προσωπικούς λόγους» από την εκπομπή. Το ερώτημα είναι τι θα κάνει η Μενεγάκη που το ένα επαγγελματικό «διαζύγιο» ακολουθεί το άλλο αφού καθημερινά κάποιος από τους συνεργάτες της βάζει τέλος στη συνεργασία τους!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε