Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ –Τι έκανε η Ρούλα στην Κύπρο

Τα casting για το GREEK IDOL με φωτογραφικές αποδείξεις… Με γοργούς ρυθμούς προετοιμάζουν στον ALPHA το GREEK IDOL.


Όπως σας γράψαμε και σε προηγούμενο άρθρο του Newsit οι υπεύθυνοι στο κανάλι της Κάντζας αποφάσισαν να ξεκινήσουν τα casting από την Κύπρο που άλλωστε το… δικαιούται αφού στον πρώτο κύκλο του talent show αναδείχτηκε νικήτρια η Βαλάντω.

 

Μάλιστα, το πόσο πολύ επιθυμούν οι υπεύθυνοι του ALPHA στο να πετύχει το GREEK IDOL αποδεικνύεται αφού επιστρατεύτηκε κι η Ρούλα Κορομηλά να συμμετέχει στην επιλογή των διαγωνιζόμενων. Έτσι, η παρουσιάστρια πέρασε το παρασκευοσαββατοκύριακο στη μεγαλόνησο απ’ όπου αναχώρησε νωρίς το πρωί της Κυριακής για να επιστρέψει στην Ελλάδα και να παρουσιάσει το BIG BROTHER.

Τι έγινε όμως στην Κύπρο και ιδιαίτερα με την Κορομηλά που βρέθηκε κοντά στους κύπριους θαυμαστές της μετά από πολλά χρόνια; Μόνο μία λέξη μπορεί να περιγράψει την κατάσταση κι αυτή είναι… χαμός!

 

Από την ώρα της άφιξής της στην Κύπρο η Κορομηλά δέχτηκε δεκάδες εκδηλώσεις θαυμασμού από πολλούς που έχοντας πληροφορηθεί ότι η Ρούλα φτάνει στο νησί πήγαν στο αεροδρόμιο να την υποδεχτούν. Το τι… λουλουδικό και δώρα πήρε η παρουσιάστρια δεν περιγράφεται. Ακόμα και στη βόλτα που έκανε στη Λευκωσία δεν σταματούσε να φωτογραφίζεται και να υπογράφει αυτόγραφα αφού όποιος τη συναντούσε ήθελε να φωτογραφηθεί μαζί της. Εκατοντάδες κινητά κυπρίων έχουν πλέον αναμνηστικές φωτογραφίες τους με τη Ρούλα.

 

Οι εκδηλώσεις θαυμασμού όμως συνεχίστηκαν ακόμα και στα casting για το GREEK IDOL.

Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες που εξασφάλισε για εσάς το Newsit υπήρξε μεγάλη προσέλευση αφού εκατοντάδες πέρασαν από τα casting διεκδικώντας μία θέση στο GREEK IDOL. Εκτός όμως από τα τραγούδια είχαμε και… παρατράγουδα.

 

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit υπήρξαν καμιά εικοσαριά άτομα που πέρασαν από τη διαδικασία χωρίς να διαθέτουν καθόλου καλή φωνή. Θα πείτε ότι αυτό δεν ήταν η πρώτη φορά που συμβαίνει. Μόνο που τώρα οι διαγωνιζόμενοι γνώριζαν ότι δεν έχουν καλή φωνή για να τραγουδήσουν αλλά όπως είπαν πέρασαν από τη διαδικασία και άρχισαν τα παρατράγουδα με τα φάλτσα μόνο και μόνο για να δουν από κοντά τη Ρούλα. Δυστυχώς όμως τα όσα έγιναν στην αίθουσα δεν πρόκειται να τα δούμε στον τηλεοπτικό αέρα αφού η διαδικασία των casting είναι μόνο για εσωτερική χρήση στο κανάλι της Κάντζας!

 

Πάντως, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες του Newsit οι υπεύθυνοι της παραγωγής μαζί με τη Ρούλα Κορομηλά από τους διαγωνιζόμενους που είδαν επέλεξαν 50 άτομα για να περάσουν από την επόμενη φάση των οντισιόν όπου εκεί θα αντιμετωπίσουν την κρίση των Πέτρου Κωστόπουλου, Κώστα Καπετανίδη και Έλλης Κοκκίνου.


 

Μέσα στο Δεκέμβρη η ίδια ομάδα παραγωγής μαζί με τη Ρούλα θα κάνουν casting στα ελληνικά νησιά, στη Θεσσαλονίκη, στην Κρήτη και βέβαια στην Αθήνα ώστε να βρουν τους 15 διαγωνιζόμενους που θα είναι στο πρώτο live του GREEK IDOL.


 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε