Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Τι ετοιμάζει ο Νίκος Μουτσινάς;

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Τι ετοιμάζει ο Νίκος Μουτσινάς;

Κάθε απόγευμα είναι… για δέσιμο. Με το χιούμορ του ο Νίκος Μουτσινάς καταφέρνει κάθε απόγευμα με τη Μαρία Ηλιάκη και την Κατερίνα Καινούργιου να σημειώνουν υψηλές τηλεθεάσεις, ιδιαίτερα στο δυναμικό κοινό που ενδιαφέρει τους υπεύθυνους του ALPHA.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, ο Μουτσινάς έχει συζητήσει με υψηλό στέλεχος του ALPHA και έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον για να παρουσιάσει μία βραδινή εκπομπή στο κανάλι της Κάντζας. Ο νεαρός παρουσιαστής ελπίζει ότι εκτός από το «Δέστε τους» θα καταφέρει με το χιούμορ και τις έξυπνες ατάκες του να… δέσει και τους τηλεθεατές στην prime time ζώνη για να τον παρακολουθούν.

Άλλωστε, για να λέμε και την αλήθεια, ο ALPHA εκτός από το «Αλ τσαντίρι νιουζ» του Λάκη Λαζόπουλου και το «Πάμε πακέτο» με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου δεν έχει αυτή την περίοδο κάποια εκπομπή καινούργιας παραγωγής στο prime time του. Βέβαια, μέσα στο μήνα θα… σκάσουν μύτη στο τηλεοπτικό τοπίο και τα «Sunshine girls» αλλά αυτό είναι κάτι που το έχουν στα συρτάρια τους ενάμιση χρόνο!

Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες λοιπόν η εκπομπή που έχει στο μυαλό του ο Μουτσινάς είναι μία σατυρική εκπομπή, στιλ stand up comedy, που θα… σφάζει πρόσωπα του life style αλλά και γενικότερα θα σχολιάζει με το χιούμορ του ό,τι συμβαίνει στη σόου μπιζ.

Να διευκρινίσουμε ότι όλα είναι ακόμα υπό συζήτηση αφού αυτό που πρέπει να δουν και να μελετήσουν στον ALPHA είναι το κατά πόσο μπορούν φέτος να πραγματοποιήσουν μία καινούργια εκπομπή σε αυτή τη δύσκολη και για το τηλεοπτικό τοπίο περίοδο. Οι αποφάσεις θα ληφθούν μέσα στο μήνα και αν όλα πάνε καλά, τότε θα δούμε το Νίκο Μουτσινά και στη βραδινή ζώνη. Ωστόσο, είναι σίγουρο ότι αν δεν μπορέσουν να πραγματοποιήσουν φέτος την εκπομπή, τότε θα είναι στα υπό συζήτηση θέματα για το πρόγραμμα της επόμενης σεζόν. Αναμένουμε λοιπόν να δούμε ποιες θα είναι οι αποφάσεις και αν ο Νίκος Μουτσινάς ξεκινήσει να δίνει μάχη και στο prime time.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε