Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Τι γίνεται στα γυρίσματα του «Master chef Junior»

Οι κουτάλες έχουν πάρει φωτιά και το στούντιο έχει γεμίσει γέλια. Αυτό συμβαίνει τις τελευταίες μέρες στο στούντιο όπου γυρίζεται το «Master chef Junior» για λογαριασμό του MEGA.
Από τη Δευτέρα μάλιστα, που έκλεισαν τα σχολεία τα γυρίσματα έχουν γίνει καθημερινά. Από τις 12 το μεσημέρι λοιπόν μέχρι τις 6 περίπου το απόγευμα το στούντιο γεμίζει κόσμο. Παρουσιάστρια, κριτική επιτροπή, οι υπόλοιποι συντελεστές και τεχνικοί, αλλά βεβαίως και οι 12 μικροί διαγωνιζόμενοι για τον τίτλο του «Master chef Junior» πιάνουν δουλειά. Η οποία διακόπτεται συνεχώς από τα γέλια με όλα αυτά που συμβαίνουν. Τα παιδιά έχουν καταφέρει πραγματικά να «κλέψουν» την παράσταση με όσα κάνουν και τόσο η Μαρία Μπεκατώρου αλλά και οι Λευτέρης Λαζάρου, Γιάννης Λουκάκος και Δημήτρης Σκαρμούτσος σταματούν το γύρισμα για να μπορέσουν να γελάσουν με την ησυχία τους.

 

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε ότι, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, τα δώδεκα παιδιά που έχουν καταφέρει να περάσουν από τις οντισιόν και να λάβουν μέρος στο «Master chef Junior» είναι ηλικίας από 9 ετών το μικρότερο έως 13 το μεγαλύτερο. Και βέβαια, σε όλη τη διάρκεια των γυρισμάτων έχουν δίπλα τους τον «φύλακά» τους, έναν ειδικό που φροντίζει για την ασφάλειά τους. Αλλά εδώ που τα λέμε δεν έχει να κάνει και πολλή δουλειά καθώς οι υπεύθυνοι του MEGA και της εταιρείας παραγωγής έχουν φροντίσει να τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα και να μην υπάρχει κανένας κίνδυνος. Μάλιστα, την επόμενη βδομάδα οι δώδεκα μικροί σεφ θα κάνουν το πρώτο εξωτερικό γύρισμα καθώς θα πραγματοποιηθεί η πρώτη δοκιμασία.  
Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, τα γυρίσματα έχουν αφήσει τόσο ικανοποιημένους τους υπεύθυνους του MEGA που σκέφτονται μήπως τελικά το «Master chef Junior» δεν προβάλλεται τα Σαββατοκύριακα αλλά δύο φορές τη βδομάδα, δίνοντας τη μάχη της τηλεθέασης στο καθημερινό prime time. Κι όπως φαίνεται, έτσι θα γίνει…!
 

 

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε