Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τι καινούργια εκπομπή στήνουν στον ΑΝΤ1!

Αν και τα στελέχη του ΑΝΤ1 αποφάσισαν να αναβάλλουν το «Dancing with the stars» και να το μεταδώσουν –καλώς εχόντων των πραγμάτων και συνθηκών!- την επόμενη σεζόν, ετοιμάζουν πυρετωδώς μία καινούργια εκπομπή για να κάνει πρεμιέρα τις επόμενες κιόλας μέρες.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, την επόμενη βδομάδα θα ξεκινήσει να προβάλλεται η εκπομπή «Bike stories» και η οποία, όπως καταλαβαίνετε κι από τον τίτλο της, θα ασχολείται με το ποδήλατο. Το οικολογικό μέσο μεταφοράς κερδίζει συνεχώς περισσότερους υποστηρικτές και στους δρόμους αλλά και στο τηλεοπτικό τοπίο καθώς τα κανάλια, το ένα μετά το άλλο, πραγματοποιούν εκπομπές για αυτό.

Έτσι και ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να κάνει εκπομπή για το ποδήλατο, η οποία μάλιστα δεν θα προβάλλεται στον τηλεοπτικό αέρα αλλά στο διαδικτιακό. Στην προσπάθειά του να ενδυναμώσει το site του, ο Όμιλος ΑΝΤ1 θα προβάλλει την εκπομπή στη Web TV του και η πρεμιέρα της θα γίνει την επόμενη Πέμπτη. Στην παρουσίαση της εκπομπής θα είναι η Ελένη Καρποντίνη που καβάλα στο ποδήλατό της θα κάνει βόλτες στους δρόμους της Αθήνας, με καλεσμένους που αγαπούν το ποδήλατο. Στην πρεμιέρα της διαδικτιακής εκπομπής καλεσμένος θα είναι ο Γιώργος Λιανός ενώ θα παρακολουθήσουμε και τη φιλανθρωπική δράση της ποδηλατικής ομάδας «Πεταλέρες» για τους άστεγους της Αθήνας.

Τα γυρίσματα της εκπομπής συνεχίζονται εντατικά καθώς σκοπός της εκπομπής είναι να προβάλλει τις δραστηριότητες των ποδηλατών όχι μόνο της πρωτεύουσας αλλά κι όλης της Ελλάδας.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε