Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τι… μαγειρέματα ετοιμάζουν στο «Πρωινό Mou»

Από την αρχή της φετινής σεζόν ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά κατάφεραν να φύγουν με άνεση μπροστά από τους αντιπάλους τους στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη.

Το «Πρωινό Mou» τερματίζει πρώτο στην κούρσα της τηλεθέασης και στο γενικό σύνολο αλλά και στο δυναμικό κοινό. Ωστόσο κάτι καινούργιο… μαγειρεύεται στην πρωινή εκπομπή του MEGA.

 
Λίγους μήνες μετά την έναρξη της φετινής σεζόν ο Βασίλης Καλλίδης έπαθε ψύξη και αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το «Πρωινό Mou». Έτσι, στην κουζίνα της πρωινής εκπομπής μπήκε κι άρχισε τα μαγειρέματα ο «πρώτος έλληνας Master Chef» Άκης Πετρετζίκης. Όταν ο Βασίλης Καλλίδης ξεπέρασε το πρόβλημα υγείας έπεσε με τα μούτρα στη δουλειά συνεχίζοντας τα γυρίσματα για την πετυχημένη εκπομπή του στο MEGA «Food and the city». Τώρα όμως, που ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της εκπομπής του και αφού συνεννοήθηκε με τους υπεύθυνους του καναλιού της Μεσογείων ο Καλλίδης επιστρέφει στην κουζίνα του «Πρωινού Mou». Μόνο που δεν θα φύγει από αυτήν ο Άκης Πετρετζίκης, όπως λέγεται, αλλά θα συνεχίσει κι αυτός τα μαγειρέματα…
 
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, οι υπεύθυνοι του MEGA βλέποντας ότι έχουν στο δυναμικό τους δύο πολύ καλούς και αγαπητούς στον κόσμο σεφ αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν και τους δύο στην κουζίνα της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής τους. Έτσι, από αυτή τη βδομάδα η στήλη της μαγειρικής στο «Πρωινό Mou» θα παρουσιάζεται και από τους δύο. Συγκεκριμένα, Δευτέρα, Τρίτη και Πέμπτη στην κουζίνα της εκπομπής θα βρίσκεται ο Άκης Πετρετζίκης ενώ κάθε Τετάρτη και Παρασκευή ο Βασίλης Καλλίδης. Η επιστροφή του Βασίλη θα γίνει αυτή τη βδομάδα και έτσι από την Τετάρτη ο γνωστός σεφ πιάνει ξανά τις κουτάλες και οι κατσαρόλες θα πάρουν φωτιά!
 
Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες του Newsit, οι δύο σεφ είναι από τα δυνατά χαρτιά του MEGA για την επόμενη σεζόν καθώς ο Βασίλης Καλλίδης με το σκηνοθέτη Κώστα Αυγέρη έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μία από τις καλύτερες εκπομπές μαγειρικής όπως είναι το «Food and the city», ενώ τα στελέχη του καναλιού της Μεσογείων ποντάρουν πολύ και στον Άκη Πετρετζίκη που έχει καταφέρει σε λίγο χρονικό διάστημα να γίνει ιδιαίτερα αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό.
 

 

Γρηγόρης Μελάς

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε