Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τι… μαγειρεύουν στην ΕΡΤ;

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τι… μαγειρεύουν στην ΕΡΤ;

Τα χαρτιά τους ανακατεύουν καθημερινά στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής προκειμένου να τους βγουν οι live εκπομπές.

Όπως έχουμε αναφέρει και σε παλαιότερα κείμενα, σκοπός της διοίκησης της ΕΡΤ είναι η ΝΕΤ να έχει καθημερινό πρόγραμμα με live εκπομπές, από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Πριν από λίγο καιρό μάλιστα, σας αναφέραμε ότι καθημερινά, από τις 4 το μεσημέρι έως τις 6 το απόγευμα, θα ξεκινήσει να μεταδίδεται μία καινούργια εκπομπή με παρουσιαστές τους Γιάννη Δάρρα, Δώρα Αναγνωστοπούλου και Λιλιάνα Αβρούσιν. Ε, στο πλαίσιο του… ανακατέματος που λέγαμε πριν, διαγράψτε το Γιάννη Δάρρα, αφού την εκπομπή θα παρουσιάζουν τελικά μόνο η Δώρα Αναγνωστοπούλου και η Λιλιάνα Αβρούσιν, αφού ο Δάρρας θα μετακομίσει… πιο κάτω!

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, ο δημοσιογράφος θα παρουσιάζει μία καινούργια εκπομπή, που θα μεταδίδεται καθημερινά από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ, παραδίδοντας σκυτάλη στο βραδινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων που παρουσιάζει η Έλλη Στάη. Την εκπομπή αυτή θα παρουσιάζει μαζί με την Ανθή Σαλαγκούδη και θα είναι ένα ενημερωτικό μαγκαζίνο με ολίγο από ψυχαγωγία αλλά όχι μόνο, αφού θα υπάρχουν και πολλά χρηστικά θέματα.

Προς το παρόν, η εκπομπή ακόμα… μαγειρεύεται και για αυτό δεν θα αναφέρουμε τίποτα παραπάνω μέχρι να οριστικοποιηθούν κάποια πράγματα, αλλά είναι εμφανής η προσπάθεια των υπευθύνων της ΕΡΤ να μπουν δυναμικά και σε αυτή τη ζώνη. Οι καινούργιες αυτές εκπομπές της ΝΕΤ θα κάνουν πρεμιέρα μέσα στο Νοέμβριο και θα έχει ενδιαφέρον, καθώς στην μάχη της τηλεθέασης, θα έρθουν αντιμέτωπες με πολύ δυνατούς αντιπάλους.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε