Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 27 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τι συζητά η Κατερίνα Στικούδη;

Γρηγόρης Μελάς |
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τι συζητά η Κατερίνα Στικούδη;
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 27.07.2012 | 12:58
Πρώτη δημοσίευση: 27.07.2012 | 12:58

Αναμφίβολα, πρόκειται για μία από τις πιο σέξι παρουσίες στο χώρο της σόου μπιζ. Τον τελευταίο καιρό, μετά τη διακοπή της εκπομπής «Mega Star» όπου παρουσίαζε στο MEGA, η Κατερίνα Στικούδη απέχει από το τηλεοπτικό τοπίο.

Δεν αποκλείεται όμως, την επόμενη σεζόν να βρεθεί ξανά μπροστά από τις κάμερες, όχι ως φιλοξενούμενη σε κάποια εκπομπή, αλλά ως παρουσιάστρια.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, πριν από λίγες μέρες η Κατερίνα Στικούδη βρέθηκε με στελέχη του ALPHA, όπου της έγινε η πρόταση την επόμενη σεζόν να είναι… μες στην καλή χαρά! Ναι, ναι, πολύ καλά διαβάσατε.

Τα στελέχη του ALPHA, κάνοντας αλλαγές στο παρεάκι της Ναταλίας Γερμανού σκέφτηκαν να προτείνουν στην Κατερίνα Στικούδη να είναι την επόμενη σεζόν στην ψυχαγωγική εκπομπή του σαββατοκύριακου.

Σύμφωνα λοιπόν με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, η συζήτηση πήγε πολύ καλά και ορίστηκε νέο ραντεβού όπου θα πρέπει κι οι δύο πλευρές να αποφασίσουν αν θα προχωρήσουν ή όχι σε συνεργασία.

Νεότερα λοιπόν σε λίγες μέρες για να δούμε αν τελικά η σέξι Κατερίνα Στικούδη θα είναι την επόμενη σεζόν «Μες στην καλή χαρά»!
Γρηγόρης Μελάς


   Διαδώστε αυτό το άρθρο