Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Το DEAL… μοιράζει ευρώπουλα

 Ποιοι… επιστρατεύτηκαν για φιλανθρωπικό σκοπό

Σε γενική… επιστράτευση προχώρησαν στον ΑΝΤ1 για τις ανάγκες του DEAL. Βέβαια, ουδείς εκ των «επιστρατευμένων» παραπονέθηκε αφού τα γυρίσματα του καθημερινού τηλεπαιχνιδιού ήταν για καλό σκοπό.

Έτσι, στο εορταστικό που θα μεταδοθεί την παραμονή των Χριστουγέννων, δηλαδή την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου, στο πλατό της εκπομπής παίκτης θα είναι ο… Χρήστος Φερεντίνος. Όχι, δεν μπερδευτήκαμε! Απλώς, ο παρουσιαστής θέλοντας να συμμετάσχει ακόμα πιο ενεργά στο φιλανθρωπικό σκοπό παίζει ο ίδιος ενώ χρέη παρουσιαστή αναλαμβάνει ο Πάνος Μουζουράκης.

Στο επόμενο εορταστικό επεισόδιο που θα μεταδοθεί την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου, προσπαθούν να κάνουν DEAL πολλοί που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση αλλά και… πρόκληση να τα «πάρουν» από τον τραπεζίτη. Τα ζευγάρια που θα διαδέχονται το ένα το άλλο σε μία προσπάθεια να συγκεντρώσουν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα είναι: η Βίκυ Καγιά με τη Μαίρη Σινατσάκη, η Κατερίνα Ζαρίφη με την Άννα Πρέλεβιτς, ο Σπύρος Σούλης με την Εύη Φραγκάκη, η Δέσποινα Καμπούρη με την Ελένη Καρποντίνη, η Νάντια Μπουλέ με τον Απόστολο Τραστέλη και ο Σάββας Πούμπουρας με την Όλγα Λαφαζάνη. Στις δύο αυτές εορταστικές εκπομπές τα έσοδα, δηλαδή όσα χρήματα συγκεντρωθούν, θα πάνε στα «Παιδικά Χωριά SOS»

Ανήμερα των Θεοφανίων, Πέμπτη 6 Ιανουαρίου, στο εορταστικό επεισόδιο του DEAL καλεσμένοι είναι ο Σπύρος Χαριτάτος και ο Γιώργος Καραμέρος. Στα κουτιά μάλιστα με τα ποσά βρίσκονται οι διαγωνιζόμενοι του X Factor που προσπαθούν να βοηθήσουν τους Καραμεροχαριτάτους να κερδίσουν χρήματα για τους «Γιατρούς του Αιγαίου». Και ευτυχώς, σε όλα αυτά τα εορταστικά επεισόδια οι καλεσμένοι καταφέρνουν να… χτυπήσουν τον τραπεζίτη και να κερδίσουν χρήματα για τους φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Μιας όμως και αναφερθήκαμε στα χρηματικά ποσά, να πούμε ότι το καθημερινό τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 έχει μοιράσει αρκετά ευρωπουλάκια.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, ο τραπεζίτης μέχρι τώρα έχει πληρώσει γύρω στις 680 χιλιάδες ευρώ ενώ στα επεισόδια που έχουν ήδη γυριστεί έχει δώσει ακόμα περισσότερα ανεβάζοντας το ποσό στις 990 χιλιάδες ευρωπουλάκια. Σε ένα από τα επόμενα επεισόδια μάλιστα η αδρεναλίνη χτυπά κόκκινο στο πλατό του DEAL καθώς ένας παίκτης… εισπράττει από τον τραπεζίτη 100.000 ευρώ. Έτσι από τη μία ο τραπεζίτης… κλαίει ενώ ο Χρήστος Φερεντίνος κάνει πάρτι για την επιτυχία του παίκτη.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε