Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΟΑΕΔ· ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2017 Μερικά Σύννεφα 12 Αθήνα Αναλυτικά

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Το MEGA πληρώνει το μεγαλύτερο τμήμα των οφειλών του στα περυσινά σήριαλ. Οι ηθοποιοί πιάνουν δουλειά

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Το MEGA πληρώνει το μεγαλύτερο τμήμα των οφειλών του στα περυσινά σήριαλ. Οι ηθοποιοί πιάνουν δουλειά
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 09.08.2012 | 15:19
Πρώτη δημοσίευση: 09.08.2012 | 14:16

Μετά από πολλούς μήνες αναμονής, οι ηθοποιοί των σήριαλ του MEGA που δεν έχουν πάρει ακόμα τα χρήματά τους, θα κληθούν να περάσουν από το...ταμείο!
Σήριαλ πολύ επιτυχημένα, ηθοποιοί καταξιωμένοι και στη μέση το μεγάλο κανάλι και η εταιρία παραγωγής που δεν ήταν σε θέση να πληρώσει τις οφειλές της. Μέσα στο χειμώνα, είδαμε πολλούς ηθοποιούς να δημοσιοποιούν το ότι εργάζονται απλήρωτοι. Ίσως ήταν η πρώτη φορά που έγινε τόσο μεγάλο θέμα. Ακόμα και αυτό φαίνεται πως είναι σημείο των καιρών. Οι μισθοί των ηθοποιών -πρωτοκλασάτων και μη- έχουν πέσει πολύ, αλλά κάποιες εταιρίες παραγωγής δεν είχαν τη ρευστότητα να ανταποκριθούν ούτε σε αυτά τα μειωμένα κοστολόγια. 

"Βασιλιάδες", "Κλινική περίπτωση","Το Νησί", "Με λένε Βαγγέλη" και άλλα...

Φυσικά, όλο αυτό είναι ένας κύκλος που ξεκινάει από την διαφημιστική αγορά που είναι πεσμένη, τα κανάλια που δεν έχουν τα αναμενόμενα έσοδα και ούτω καθεξής. Πολύς λόγος έγινε για τους...
Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Στα  κάγκελα  οι απλήρωτοι εργαζόμενοι οι εργαζόμενοι στα πρώην σούπερ μάρκετ Αρβανιτίδη Στα "κάγκελα" οι απλήρωτοι εργαζόμενοι οι εργαζόμενοι στα πρώην σούπερ μάρκετ Αρβανιτίδη
  2. ΟΑΣΘ: Πήραν οι εργαζόμενοι τον μισθό του Σεπτεμβρίου ΟΑΣΘ: Πήραν οι εργαζόμενοι τον μισθό του Σεπτεμβρίου
  3. ΟΑΣΘ: Διαβεβαίωση Σπίρτζη για καταβολή των δεδουλευμένων - ''Υπάρχει συμφωνία''! ΟΑΣΘ: Διαβεβαίωση Σπίρτζη για καταβολή των δεδουλευμένων - ''Υπάρχει συμφωνία''!
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook