Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Το Newsit «κρυφάκουσε» την εξομολόγηση του Πανταζή στο LifeStyle

Η Πολίτη μιλά για τη Μενεγάκη και τη φιλία της με το Ματέο

Όπως κάθε κάθε βδομάδα, έτσι κι αυτό το Σάββατο στις 9, το LifeStyle στο ALTER έχει πολλά θέματα που θα συζητηθούν. Παρά το σκληρό ανταγωνισμό η εκπομπή συνεχίζει να το… παλεύει. Απέναντι στο Γρηγόρη Αρναούτογλου με το live «Money Drop» αλλά και στο «Top Chef» με τη Νάντια Μπουλέ, η Δέσποινα Καμπούρη με την εκπομπή της προσπαθεί να βγάλει θέματα. Κι η αλήθεια είναι ότι τα καταφέρνουν μια χαρά. Διαβάστε λοιπόν μερικά από όσα είδαμε στο γύρισμα της εκπομπής:

– H Χριστίνα Πολίτη απαντά σε όσους υποστηρίζουν ότι βρέθηκε στον «Καφέ με την Ελένη» γιατί γνωρίστηκε σε μία παραλία με τη Μενεγάκη. Η δημοσιογράφος αποκαλύπτει επίσης ότι «τον Ματέο τον ξέρω 25 χρόνια, αλλά δεν είμαι η μοναδική του φίλη».

– Η Βίκυ Καγιά δίνει τις λεπτομέρειες του γάμου της και εξηγεί γιατί είχε τόσους λίγους προσκεκλημένους.

– Ο Χρήστος Δάντης επιτίθεται στις κυβερνήσεις αλλά και σε… κάποιους άλλους λέγοντας «γιατί να απαντήσω, όταν ο άλλος το κάνει για τη δημοσιότητα» αλλά και «θεωρώ άρρωστο να εκθέτεις την προσωπική σου ζωή».

Το… αποκαλυπτικότερο όμως, έρχεται δια στόματος ΛεΠα. Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες του Newsit, καλεσμένος της Δέσποινας Καμπούρη ήταν ο Λευτέρης Πανταζής. Ο γνωστός τραγουδιστής μιλά για τη συμμετοχή του στο «Just the two of us» αλλά και για στιγμές που σημάδεψαν τη ζωή του.

Το Newsit ήταν εκεί και παρακολούθησε τη συγκλονιστική «εξομολόγηση» του γνωστού τραγουδιστή που αποκάλυψε πως «όταν έμαθα ότι η Ζώζα Μεταξά, η μάνα του παιδιού μου έπασχε από καρκίνο, συγκλονίστηκα! Έχω χάσει την μητέρα μου από την ίδια αρρώστια και δεν ήθελα το παιδί μου να πάθει το ίδιο», εξομολογείται ο Πανταζής.

Δεν διστάζει όμως να κάνει κι άλλες αποκαλύψεις, Έτσι σε ερώτηση της Δέσποινας Καμπούρη για το πώς τον φλερτάρουν τόσα χρόνια, ο ΛεΠα μιλά και για έναν τύπο που «ερχόταν κάθε βράδυ στο μαγαζί και με φλέρταρε, ήταν πολύ ευγενικός και η συμπεριφορά του με είχε σκλαβώσει! Τελικά κατέληξα να τα φτιάξω με τη φίλη του».

Δεν σας αποκαλύπτουμε όμως περισσότερα για την εκπομπή που άνοιξε το πλατό του για το Newsit. Άλλωστε θα μπορέσετε να τα παρακολουθήσετε το Σάββατο το βράδυ, στις 9.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε