Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 35 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Το «Νησί» κέρδισε και τους ξένους τηλεθεατές

Γρηγόρης Μελάς |
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Το «Νησί» κέρδισε και τους ξένους τηλεθεατές
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 29.02.2012 | 13:09
Πρώτη δημοσίευση: 29.02.2012 | 13:09

Ήταν από τις καλύτερες ελληνικές σειρές που έχουν προβληθεί. Το «Νησί» ήταν μία πραγματική… όαση στο τηλεοπτικό τοπίο και πραγματικά το MEGA είχε καταφέρει να κάνει τη διαφορά.Ένα πάρα πολύ καλό σενάριο με άρτιες ερμηνείες, σκηνοθεσία, σκηνικά συνέδεσαν μία πολύ καλή σειρά.

Μπορεί το «Νησί» να έχει ολοκληρώσει την παρουσία του στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο αλλά συνεχίζει να κερδίζει τους τηλεθεατές άλλων κρατών.

Ως γνωστό, η σειρά έχει πουληθεί σε αρκετές χώρες και όπως αποδεικνύεται το «Νησί» είναι από τους καλύτερους τηλεοπτικούς… πρεσβευτές μας, κερδίζοντας τους τηλεθεατές των χωρών όπου προβάλλεται.

Τελευταίο παράδειγμα η Σερβία. Συγκεκριμένα, η ελληνική σειρά έκανε πρεμιέρα προχθές, Δευτέρα, σε μεγάλο τηλεοπτικό κανάλι της Σερβίας σημειώνοντας ρεκόρ τηλεθέασης.

Το «Νησί» λοιπόν σημείωσε 26 μέσο όρο στο γενικό σύνολο, ποσοστό ρεκόρ για τις τηλεθεάσεις στο prime time της σέρβικης τηλεόρασης.

Οι κριτικές μάλιστα που έχει δεχθεί το «Νησί» από τα σέρβικα Μέσα Ενημέρωσης είναι πάρα πολύ καλές και όπως φαίνεται θα είναι από τις σειρές που θα καθηλώσουν τους εκεί τηλεθεατές. Μπορεί λοιπόν στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο να έχουμε πήξει από τις τούρκικες σειρές αλλά σειρές όπως το «Νησί» μας βγάζουν… ασπροπρόσωπους σε άλλα κράτη.Γρηγόρης Μελάς


   Διαδώστε αυτό το άρθρο