Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Το ατύχημα της Νικολούλη

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Το ατύχημα της Νικολούλη

Η Αγγελική είχε φύλακα άγγελο.

Πολύ άσχημα ξεκίνησε η χθεσινή μέρα για την Αγγελική Νικολούλη.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit χθες το πρωί η γνωστή δημοσιογράφος ξεκίνησε από το σπίτι της που βρίσκεται στα βόρεια προάστια για να πάει στο γραφείο της εκπομπής της στο ALTER, όπως κάνει κάθε μέρα.

Βγαίνοντας όμως από το γκαράζ το αυτοκίνητό της έπεσε σε μία μεγάλη τρύπα, ή για να πούμε την ακριβή λέξη, σε μία «τάφρο». Τη συγκεκριμένη τάφρο είχαν ανοίξει έξω ακριβώς από την πόρτα του γκαράζ του σπιτιού της υπάλληλοι της ΔΕΗ, εκτελώντας έργα στην περιοχή. Άνοιξαν λοιπόν την τρυπάρα και έφυγαν χωρίς όμως να βάλουν κανένα σημάδι που να υποδεικνύει και να προειδοποιεί ότι σε εκείνο το σημείο υπάρχει τάφρος.

Όταν λοιπόν η Αγγελική Νικολούλη έβγαινε από το γκαράζ ήταν αδύνατο να δει ότι ακριβώς μπροστά υπήρχε τάφρος μεγάλου βάθους. Έτσι, το αυτοκίνητό έπεσε μέσα με τη δεξιά ρόδα κάνοντας δυνατό θόρυβο ενώ η πλευρά του οδηγού βρέθηκε στον αέρα. Ο θόρυβος ήταν τόσο δυνατός που όχι μόνο πετάχτηκε μία γειτόνισσα από το διπλανό σπίτι αλλά εμφανίστηκαν τρέχοντας και οι δέκα περίπου εργάτες που βρίσκονταν ένα τετράγωνο μακριά. Με τη βοήθειά τους η Αγγελική Νικολούλη βγήκε από το αυτοκίνητό της, το οποίο στη συνέχεια ρυμουλκήθηκε για να βγει από την τάφρο.

Ευτυχώς που η γνωστή δημοσιογράφος φορούσε ζώνη γιατί αλλιώς θα χτυπούσε το κεφάλι της στο παρμπρίζ. Ωστόσο μετά το σοκ και το τράνταγμα στην πλάτη ήταν αδύνατο να οδηγήσει. Άλλωστε δεν χρειάστηκε αφού μόλις ειδοποίησε τους συνεργάτες της στην εκπομπή της για το τι είχε συμβεί κατέφθασαν αμέσως δύο από αυτούς.

Το σίγουρο είναι ότι η Αγγελική Νικολούλη είχε φύλακα άγγελο και δεν υπέστη σοβαρότερο ατύχημα. Θα έπρεπε όμως οι υπεύθυνοι τέτοιων έργων να είναι πιο υπεύθυνοι και να μην ανοίγουν τάφρους χωρίς να προειδοποιούν με ειδική σήμανση.
Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit από κάτοικο της περιοχής, μόλις συνέβη το ατύχημα στην Αγγελική Νικολούλη η τάφρος… σκεπάστηκε γρήγορα για να μην συμβεί κι άλλο ατύχημα σε ανυποψίαστο πολίτη! Κάλλιο αργά… παρά ποτέ!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε