Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Το δώρο του ΑΝΤ1 στο Λεβέντη

Το «διαζύγιο» του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λεβέντη έχει δημιουργήσει τσουνάμι φημών.

Όποια κι αν είναι η αλήθεια το γεγονός παραμένει το ίδιο: ο γενικός διευθυντής του καναλιού στο τέλος του χρόνου αποχωρεί επίσημα από το Μαρούσι. Αλήθεια όμως είναι ότι στο κανάλι του Αμαρουσίου αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις όχι μόνο για τις διευθυντικές του ικανότητες αλλά και για τις ανθρώπινες. Γιατί στις μέρες μας είναι ικανότητα το να είσαι ανθρώπινος!

Anyway, όπως θα έλεγε κι ο ίδιος ο Λεβέντης, πάμε παρακάτω πριν… πηδηχτούμε όλοι από το παράθυρο.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, πριν από λίγες μέρες στο γραφείο του στον ΑΝΤ1, τον περίμενε ένα πολύ ωραίο δώρο. Επιστρέφοντας από ταξίδι στο εξωτερικό που έκανε λόγω των καινούργιων επαγγελματικών του υποχρεώσεων ο Γιώργος Λεβέντης βρήκε ένα φωτογραφικό λεύκωμα με όλη του τη ζωή στον ΑΝΤ1.

Περισσότερες από 800 φωτογραφίες αποτύπωναν τη ζωή του στο κανάλι του Αμαρουσίου από την πρώτη μέρα σε αυτό μέχρι σήμερα. Άλλωστε τα τελευταία χρόνια, εκτός από μία σύντομη διετή διακοπή, ο ρόλος του ήταν σημαντικός για ό,τι συνέβαινε στο κανάλι του Αμαρουσίου. Οπότε κάθε μία από τις εκατοντάδες φωτογραφίες κλείνει χιλιάδες λέξεις κι αναμνήσεις.

Ο Γιώργος Λεβέντης ένιωσε μεγάλη χαρά βλέποντάς το κι όπως είπε είναι από τα καλύτερα δώρα που του έχουν κάνει. Ένα δώρο από καρδιάς των πρώην συνεργατών του που είναι σίγουρο πως θα κουβαλά μαζί του.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε