Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το κρίσιμο ραντεβού Λάτσιου με Μακρυπούλια

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το κρίσιμο ραντεβού Λάτσιου με Μακρυπούλια

Με άκρα μυστικότητα πραγματοποιήθηκε και δεύτερη συνάντηση του διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1 Γιάννη Λάτσιου και της ηθοποιού Ζέτας Μακρυπούλια.

Το ραντεβού αυτό ήταν προκειμένου να τεθούν όλες οι λεπτομέρειες για το «Dancing with the stars» και να δουν αν τελικά η Ζέτα θα αναλάβει την παρουσίαση του τρίτου κύκλου του talent show.

Σε παλαιότερο κείμενο του Newsit είχαμε αναφερθεί στην πρώτη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε πριν από ένα μήνα, μεταξύ του Γιάννη Λάτσιου και της Ζέτας Μακρυπούλια. Σε εκείνη τη συνάντηση λοιπόν του διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1 με την παρουσιάστρια που ήταν η πρώτη μετά την αναβολή του «Dancing with the stars», το κλίμα όπως είναι λογικό, ήταν παγωμένο. Ο Λάτσιος όμως, είχε ενημερώσει επίσημα τη Μακρυπούλια πως ο ΑΝΤ1 σκοπεύει να βγάλει το Νοέμβριο στον αέρα το talent show και πως επιθυμία τους είναι να συνεργαστούν ξανά. Η ηθοποιός από την πλευρά της άκουσε την πρόταση κι αφού συζήτησαν και για άλλα θέματα, ανανέωσαν το ραντεβού τους, όταν θα υπάρχουν πιο… συγκεκριμένα θέματα συζήτησης. Έφτασε λοιπόν ο καιρός που όλες οι λεπτομέρειες διευκρινίστηκαν και έγινε το ραντεβού.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, την προηγούμενη βδομάδα, η Ζέτα Μακρυπούλα βρέθηκε ξανά στα γραφεία του ΑΝΤ1 όπου συναντήθηκε πάλι με το Γιάννη Λάτσιο. Ο διευθυντής προγράμματος του σταθμού είχε πια συγκεκριμένα πράγματα να της πει, αφού πλέον έχει οριστεί και το κοστολόγιο του «Dancing». Όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές, οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν και στο τηλεοπτικό τοπίο, αναγκάζουν τα στελέχη των σταθμών να κάνουν μεγάλες οικονομίες. Από τα αυστηρά αυτά μέτρα λιτότητας δεν γλιτώνει ούτε το πετυχημένο talent show, που σύμφωνα με πληροφορίες, το κοστολόγιό του έχει μειωθεί κατά 30 με 40% από αυτό στον πρώτο του κύκλο. Από τις μεγάλες αυτές περικοπές, όπως είναι λογικό, δεν γλιτώνει ούτε η παρουσιάστρια που βλέπει την αμοιβή της να μειώνεται αρκετά. Στη συνάντηση αυτή λοιπόν αναλύθηκαν όλες οι λεπτομέρειες και οι προβληματισμοί και στη συνέχεια οι δύο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους για την ερχόμενη πλέον βδομάδα. Έτσι, το επόμενο ραντεβού είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για το αν τελικά οι δύο πλευρές καταφέρουν να βρουν κοινό πλαίσιο συνεργασίας ή θα μείνουν και οι δύο σταθερά σε αυτό που έχουν ρίξει στο τραπέζι. Η έως τώρα πάντως συνεργασία τους έχει αποδείξει ότι υπάρχει καλή θέληση και από τις δύο πλευρές, οπότε, αν όλα πάνε καλά, το… θρίλερ που κοντεύει να ξεσπάσει με το αν η Ζέτα θα είναι ξανά η παρουσιάστρια του «Dancing with the stars», θα έχει αίσιο τέλος.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε