Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Το πρόσωπο «έκπληξη» στο «TV Weekend»

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Το πρόσωπο «έκπληξη» στο «TV Weekend»

Το επίσημο δελτίο Τύπου του ALTER που επιβεβαιώνει το Newsit

Κάθε χρόνο τέτοιες μέρες, ενόψει της καινούργιας τηλεοπτικής περιόδου, διανύουμε περίοδο… δελτίων Τύπου. Ακόμα ένα που έρχεται από το ALTER επιβεβαιώνει όσα πρώτοι σας είχαμε γράψει στο Newsit.

Έτσι επίσημα πια η Άννα Λιβαθυνού αναλαμβάνει την παρουσίαση της εκπομπής «TV Weekend» αφού όπως αναφέρεται και στο σχετικό δελτίο Τύπου:.

 «το TV WEEKEND, η αγαπημένη εκπομπή του Σαββατοκύριακου επιστρέφει δυναμικά για να μας κρατήσει την καλύτερη παρέα!

Από το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 13:00, το TV WEEKEND θα βρίσκεται και πάλι στις οθόνες μας μέσα από τη συχνότητα του Alter με νέα οικοδέσποινα: την Άννα Λιβαθυνού.

Στο πλευρό της Άννας θα βρίσκονται οι Ελεάννα Τρυφίδου, Μιχάλης Ροδόπουλος, Όλγα Λαφαζάνη, Δημήτρης Σαράντος, και ένα πρόσωπο έκπληξη!

Τηλεοπτικά νέα, μεταγραφές της τελευταίας στιγμής, σχέσεις, επανασυνδέσεις, χωρισμοί, καυτά gossip, απολαυστικές συνεντεύξεις αλλά και λαμπεροί καλεσμένοι αποτελούν το μενού της εκπομπής.

Με νέα σκηνικά, νέα πρόσωπα, πιο φρέσκες ειδήσεις και πιο ανάλαφρη διάθεση από ποτέ, το TV WEEKEND υπόσχεται να είναι η καλύτερη συντροφιά του μεσημεριού»

Επειδή δεν θέλουμε να σας αφήνουμε παραπονούμενους θα σας αποκαλύψουμε και το «πρόσωπο έκπληξη» που αναφέρεται στο δελτίο Τύπου.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, το πρόσωπο αυτό είναι η Κλεοπάτρα Πατλάκη, που μέχρι πέρυσι συμμετείχε στο «Κους κους το μεσημέρι» του ALPHA.

Έτσι εξηγείται γιατί στις αρχές της βδομάδας και συγκεκριμένα τη Δευτέρα το μεσημέρι, η Κλεοπάτρα Πατλάκη βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του σταθμού στο Μπουρνάζι και κατευθύνθηκε σε γραφείο διευθυντικού στελέχους.

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, τις επόμενες ημέρες θα γίνει και άλλο ραντεβού για να πέσουν οι τελικές υπογραφές. Εκτός κι αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα, οπότε πρέπει να βρεθεί άλλο πρόσωπο που να είναι κι αυτόι «έκπληξη»!

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε