Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Ποιοι συμμετέχουν στην καμπάνια «Για ένα πιάτο φαΐ»

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Ποιοι συμμετέχουν στην καμπάνια «Για ένα πιάτο φαΐ»

Έχουμε πολλές φορές αναφερθεί στην καμπάνια «Για ένα πιάτο φαΐ» που έχει ξεκινήσει εδώ και μήνες ο Ηλίας Ψινάκης, προσπαθώντας να συγκεντρώνονται χρήματα που θα δίνονται στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών με σκοπό να σιτίζονται συνάνθρωποί μας που δεν έχουν τη δυνατότητα.

Χθες μάλιστα ο Ηλίας Ψινάκης, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, δημοσιοποίησε την επιστολή της «Αποστολής» της ΜΙΚΟ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, με την οποία τον ευχαριστούν για τη βοήθειά του, αναφέροντας μάλιστα ότι τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τη δραστηριοποίησή του, πρόσφεραν 12.070 μερίδες φαγητού σε αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας.

Μέσα από αυτή τη δημοσιοποίηση της επιστολής, ο Ηλίας Ψινάκης ευχαριστούσε τους διαδικτιακούς φίλους του που ευαισθητοποιήθηκαν και πρόσφεραν, γράφοντας μάλιστα ότι τα «ευχαριστώ» ανήκουν σε αυτούς.

Οι κινήσεις όμως, του Ηλία Ψινάκη δεν σταματούν εδώ. Τη μέρα της επιλογής για το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision, ζήτησε από πολλούς «επώνυμους» φίλους του να βοηθήσουν στην προώθηση της καμπάνιας που πραγματοποιεί με σκοπό να ενημερωθούν οι πολίτες που έχουν τη δυνατότητα, πως μόνο με ένα ευρώ, μπορεί να σιτιστεί κάποιος συμπολίτης μας που αντιμετωπίζει πρόβλημα για την καθημερινή σίτισή του. Όπως είναι φυσικό κανείς δεν του αρνήθηκε και το πρώτο βίντεο είναι έτοιμο να παίξει στον αέρα.

Έτσι λοιπόν, όπως θα δείτε στο βίντεο, οι Γιώργος Καπουτζίδης, Δέσποινα Βανδή, Φωκάς Ευαγγελινός, Ελεονώρα Μελέτη, Δημήτρης Κοντόπουλος, Φώτης Σεργουλόπουλος, Dima Billan, Θέμης Μάλλης και Αγάθωνας Ιακωβίδης, είναι μερικοί από αυτούς που συστρατεύονται με τον Ηλία Ψινάκη για να μας πουν ότι «ένα ευρώ» αρκεί να στηρίξει κάποιον συνάνθρωπό μας.

Να αναφέρω βέβαια, ότι αυτό είναι ένα μικρό απόσπασμα από την προωθητική καμπάνια «Για ένα πιάτο φαΐ» που διοργανώνει ο Ηλίας Ψινάκης, καθώς πολλοί ακόμα καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι, άνθρωποι των Γραμμάτων και της Τέχνης, αλλά και επιχειρηματίες θα συμμετέχουν σε αυτή.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε