Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Βρέθηκε η κόρη της Ρένιας Λουιζίδου

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Βρέθηκε η κόρη της Ρένιας Λουιζίδου

Είναι από τις πιο αγαπητές ηθοποιούς και κάθε σήριαλ στο οποίο συμμετέχει γίνεται επιτυχία.

Από τους «Απαράδεκτους» μέχρι το «Καφέ της χαράς» και την «Παιδική χαρά», η Ρένια Λουιζίδου έχει διαγράψει μία πολύ καλή πορεία και στην τηλεόραση αλλά και στο θέατρο.

Όπως έχουμε αναφέρει ξανά στο Newsit, η δημοφιλής ηθοποιός θα είναι η πρωταγωνίστρια του καινούργιου σήριαλ «Το αμάρτημα της μητρός μου» που γράφει και σκηνοθετεί ο Αλέξανδρος Ρήγας για τον ΑΝΤ1 και πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στα τέλη του επόμενου μήνα. Μάλιστα τα γυρίσματα της σειράς έχουν ήδη ξεκινήσει αλλά υπήρχε μία… εκκρεμότητα που αφορούσε το ποια θα υποδυθεί την κόρη της Λουιζίδου. Τελικά, μετά από πάρα πολλές υποψήφιες ο Ρήγας αποφάσισε να εμπιστευθεί μία νέα κοπέλα, που όπως μαθαίνουμε είναι πολύ καλή.

Το όνομά της είναι Βίκυ Κάβουρα και όπως βλέπετε κι από τις φωτογραφίες είναι και πολύ όμορφη. Μάλιστα, εκτός από τους ρόλους της σε θεατρικές έως τώρα παραστάσεις, η νεαρή κοπέλα έχει ασχοληθεί και με το μόντελινγκ.

Έτσι, τις επόμενες μέρες, η πρωτοεμφανιζόμενη τηλεοπτικά ηθοποιός θα μπει στο στούντιο μαζί με «μητέρα» της Ρένια Λουιζίδου και τους υπόλοιπους ηθοποιούς, Αλέξανδρο Αντωνόπουλο, Χρήστο Σιμαρδάνη, Νατάσα Καλογρίδη και τον Ορέστη Τζιόβα με τον οποίο θα είναι «ζευγάρι» στο σήριαλ.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε