Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: αναβολή πρεμιέρας του «Dancing with the stars»

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: αναβολή πρεμιέρας του «Dancing with the stars»

Μάλιστα, επειδή το κανάλι του Αμαρουσίου ποντάρουν πολύ στα δύο αυτά καινούργια προγράμματά τους δεν διστάζουν να αναβάλλουν την πρεμιέρα ώστε να προλάβουν να τα έχουν όλα στην εντέλεια.

Σε πυρετώδεις ρυθμούς προετοιμασίας βρίσκονται αυτές τις μέρες τα στελέχη του ΑΝΤ1 και της ΕΝΑ Productions για την προετοιμασία του «Dancing with the stars Live» με τη Ζέτα Μακρυπούλια αλλά και του «Dancing with the stars Daily» με την Ευγενία Μανωλίδου.

Έτσι, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, οι δύο εκπομπές αναβάλλουν τις προγραμματισμένες πρεμιέρες τους και θα καθυστερήσουν μία ακόμα βδομάδα πριν οι stars ξεκινήσουν να χορεύουν για φιλανθρωπικό σκοπό.
Οπότε, το live του talent show θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 20 Μαρτίου ενώ την επόμενη μέρα, Δευτέρα 21 του μήνα, θα ξεκινήσει το daily.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του Newsit, τις επόμενες μέρες θα υπογράψουν όλοι οι διαγωνιζόμενοι stars και οι χορευτές τους που θα αποτελέσουν τα 14 διαγωνιζόμενα ζευγάρια, αφού εκτός από την αναβολή της πρεμιέρας θα έχουμε και αύξηση στον αριθμό των συμμετεχόντων σε σχέση με τον προηγούμενο κύκλο. Ο κύριος λόγος μάλιστα της αναβολής της πρεμιέρας είναι ώστε να δοθεί περισσότερος χρόνος προετοιμασίας στους διαγωνιζόμενους.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε