Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 32 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Οι «Οικογενειακές ιστορίες» μπαίνουν στον πάγο!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Οι «Οικογενειακές ιστορίες» μπαίνουν στον πάγο!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 05.10.2011 | 13:25
Πρώτη δημοσίευση: 05.10.2011 | 13:25

Δύσκολοι καιροί ακόμα και για τους… πετυχημένους στο τηλεοπτικό τοπίο αφού ακόμα και προγράμματα που έχουν κερδίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών είτε κόπηκαν είτε μπήκαν στο ψυγείο μέχρι νεοτέρας!

Στη δεύτερη κατηγορία ανήκουν και οι «Οικογενειακές ιστορίες» του ALPHA. Αν –και για να λέμε και το σωστό- η σειρά εκπομπών ποιοτικά και αισθητικά δεν ήταν και ό,τι καλύτερο έχουμε δει, εντούτοις κατάφερνε με τις δραματοποιημένες ιστορίες να φέρνει στο κανάλι της Κάντζας υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Με τις οικονομικές δυσκολίες όμως, που επικρατούν και στο τηλεοπτικό τοπίο οι υπεύθυνοι του ALPHA αποφάσισαν να μην προχωρήσουν στην παραγωγή καινούργιων επεισοδίων αλλά να προβάλλουν ξανά σε επανάληψη τα προηγούμενα επεισόδια. Το αν τελικά θα γυρίσουν καινούργια επεισόδια πρόκειται να το αποφασίσουν μέσα στο Νοέμβριο ώστε να προβληθούν στο δεύτερο μισό της σεζόν, δηλαδή γύρω στο Φεβρουάριο του 2012. Προς το παρόν όμως, οι «Οικογενειακές ιστορίες» μπαίνουν στο ψυγείο και στον ALPHA θα προβάλλονται καθημερινά παλαιότερα επεισόδια.

Ας ελπίσουμε ότι το Δεκέμβριο η σειρά –που προσφέρει δουλειά σε αρκετούς εργαζόμενους- θα πάρει τελικά το πράσινο φως και για την επόμενη σεζόν. Βέβαια, καλό θα ήταν αν συμβεί αυτό να δώσουν περισσότερο βάρος στην παραγωγή της και να μην γίνονται γυρίσματα… στο πόδι γιατί πολλές φορές με το αποτέλεσμα γελά και ο κάθε πικραμένος τηλεθεατής.

Γρηγόρης Μελάς


   Διαδώστε αυτό το άρθρο