Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Τι ετοιμάζουν για το live του Greek Idol

Μπορεί να απουσίασε μία βδομάδα από το τηλεοπτικό τοπίο αποφεύγοντας τη μάχη με τον τελικό της Eurovision αλλά οι επτά διαγωνιζόμενοί του δεν ξεκουράστηκαν καθόλου.

Οι υπεύθυνοι του «Greek Idol» ανέθεσαν δύο τραγούδια σε κάθε διαγωνιζόμενο. Έτσι, αυτό το Σάββατο οι επτά εναπομείναντες διαγωνιζόμενοι δεν θα κριθούν μία φορά αλλά δύο από τους Πέτρο Κωστόπουλο, Κώστα Καπετανίδη και Έλλη Κοκκίνου. Η πρόσθετη δυσκολία για ορισμένους από τους διαγωνιζόμενους είναι ότι το ένα τραγούδι είναι ελληνικό και το άλλο ξένο, οπότε δεν θα κριθούν μόνο για τις φωνητικές αλλά και για τις… γλωσσικές επιδόσεις τους. Τα τραγούδια που έχουν επιλεγεί είναι γνωστές και αγαπημένες ποπ και ροκ επιτυχίες της δεκαετίας 2000 -2010.

Το 5ο live του «Greek Idol» θα έχει όμως και μία ακόμα ευχάριστη έκπληξη για τους τηλεθεατές καθώς στην πίστα του θα υπάρχει ζωντανή ορχήστρα. Να σημειώσουμε ότι μέχρι τώρα οι διαγωνιζόμενοι τραγουδούσαν σε half play back, με τη μουσική δηλαδή ηχογραφημένη. Τώρα όμως, θα πρέπει να ακούνε και να ακολουθούν την ορχήστρα και να αποδώσουν τα τραγούδια τους όσο μπορούν καλύτερα. Να δούμε ποιοι από αυτούς θα τα καταφέρουν και αν κάποιοι… τρελάνουν την ορχήστρα!

Σύμφωνα πάντως με έγκυρες πληροφορίες του Newsit οι περισσότεροι από τους επτά διαγωνιζόμενους έχουν πέσει με τα μούτρα στις παρτιτούρες και κάνουν συνέχεια πρόβες ενώ ορισμένοι εξακολουθούν να… βαριούνται και τις αποφεύγουν. Το θέμα αυτό μάλιστα έχει φτάσει και στα αυτιά της κριτικής επιτροπής που είναι σίγουρο ότι θα εξαπολύσουν τα… πυρά τους στους «τεμπέληδες» που αρνούνται να πάνε για πρόβα!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε