Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 27 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Αγανακτισμένοι τηλεθεατές εναντίον MEGA

Αγανακτισμένοι τηλεθεατές εναντίον MEGA
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 30.05.2011 | 18:00
Πρώτη δημοσίευση: 30.05.2011 | 13:51

Σφοδρή επίθεση στην ιστοσελίδα του στο Facebook δέχεται το Mega.Το κίνημα των αγανακτισμένων τηλεθεατών απειλεί τώρα με συγκέντρωση έξω από τις εγκαταστάσεις του καναλιού...

Στο fan page του καναλιού χρήστες κατέκριναν το κανάλι γιατί στο ρεπορτάζ των ειδήσεων ανέφερε ότι στη χθεσινή συγκέντρωση στο Σύνταγμα συμμετείχαν 20.000 άτομα, ενώ οι εκτιμήσεις μιλούν για τουλάχιστον 70.000 άτομα. Τα σχόλια βγήκαν γρήγορα ...εκτός ορίων, καθώς οι διαχειριστές έσβηναν πολλά από αυτά, με αποτέλεσμα η σελίδα να εξαφανιστεί για μερικές ώρες!

Όταν, η σελίδα ξαναβγήκε στον αέρα, το MEGA έγραφει τα εξής: "Η fan page του Megatv στο Facebook απενεργοποιήθηκε προσωρινά λόγω ανακοίνωσης του Facebook για οριστική διαγραφή, επειδή περιείχε σχόλια υβριστικού χαρακτήρα. Το MEGA φιλοξενεί όλες τι απόψεις αρκεί τα σχόλια να μην περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς".

Διαβάστε στο zappIT τι απάντα το Mega στη νεότερη ανάρτησή του και πότε έχουν κλείσει ραντεβού διαμαρτυρίας οι "Αγανακτισμένοι" έξω από τις εγκαταστάσεις του καναλιού.
Tags: FACEBOOK

   Διαδώστε αυτό το άρθρο