Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Αγγελόπουλος: Όσα δύσκολα πέρασε από την αρχή του Survivor

Αγγελόπουλος: Όσα δύσκολα πέρασε από την αρχή του Survivor

Η παρουσία του Γιώργου Αγγελόπουλου στο Survivor άλλαξε πολλά. Δείτε τρεις μεγάλες στιγμές που έγραψαν ιστορία στο φετινό παιχνίδι, λίγο πριν τον τελικό.

Τίποτα απολύτως δεν θα ήταν το ίδιο στο Survivor χωρίς τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Γοητευτικός, άνδρας με τα όλα του, μαχητικός, ανταγωνιστικός, δυνατός, ο Ντάνος ήταν από την αρχή φαβορί για τον τελικό του παιχνιδιού. Για αυτό και όλοι έπεσαν πάνω του! Πόσες λογομαχίες… πόσες κόντρες… πόσες εντάσεις και ο Αγγελόπουλος είναι ακόμα εδώ και κάνει το παιχνίδι σίγουρα πιο ενδιαφέρον. Εμείς θυμόμαστε τρία highlights του παίκτη από την αρχή του παιχνιδιού, λίγο πριν τον ημιτελικό και τον μεγάλο τελικό.

Ίσως το πιο μεγάλο ξέσπασμα που έχει παρακολουθήσει το τηλεοπτικό κοινό έως σήμερα ήταν αυτό του Αγγελόπουλου με τον Χανταμπάκη. Ο πρώην παίκτης του Survivor ειρωνεύτηκε την προσευχή του και αυτό ήταν αρκετό για να τον κάνει να βγει εκτός εαυτού. «Για μένα η προσευχή είναι σημαντική. Μην την κοροϊδέψεις ξανά την προσευχή μου. Είσαι κωλοτούμπας και διπρόσωπος», είχε δηλώσει μεταξύ άλλων ο Αγγελόπουλος και τράβηξε τη μπλούζα του Χανταμπάκη από το πρόσωπο.

Και δεν ήταν μόνο ο Αγγελόπουλος που υπέφερε από την “κλίκα” των Διασήμων στο Survivor αλλά και η Ειρήνη Παπαδοπούλου. Η γνωστή τραγουδίστρια είχε ξεσπάσει κατά της “κλίκας” σε Συμβούλιο του Νησιού με τον Ντάνο να συμφωνεί μετά μαζί της. Οι δυό τους είχαν κάτσει ήρεμα στην παραλία και είχαν συζητήσει πολλά για την απαράδεκτη συμπεριφορά που δέχονται από τους υπόλοιπους και το τηλεοπτικό κοινό λάτρεψε από την πρώτη στιγμή αυτό το “δίδυμο”.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Και αν λάτρεψε αυτό το δίδυμο, αγάπησε το “ζευγάρι” Βαλαβάνη και Αγγελόπουλου. Η τελευταία μέρα της Ευρυδίκης στην παραλία ήταν επεισοδιακή, αφού οι δύο παίκτες είχαν το τελευταίο τους “ερωτικό καβγαδάκι”. Η παίκτρια έκανε παράπονα και γκρίνιαζε στον Ντάνο, ενώ αυτός την πείραζε και της έδωσε κλωτσιά στο μπούτι της! Μια σχέση που ξεκίνησε από κόντρα και έλλειψη εμπιστοσύνης και κατέληξε σε αλληλοσεβασμό και ένα γλυκό “συγγνώμη”…

Θα είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος ο τελικός νικητής του Survivor;

Διαβάστε επίσης:

Survivor τρέιλερ Κυριακής: Η αποχώρηση λίγο πριν τον τελικό θα συνταράξει τους πάντες

Τρέιλερ Survivor: Ποιος θα κερδίσει μια θέση στην “αγία” τριάδα

Survivor: “Εμφύλιος” πόλεμος για την ασυλία! Ο Μάριος έβαλε τα κλάματα! [vids]

Survivor spoiler: Ανατροπή στον τελικό! Ποιος φεύγει!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Το Πάντειο, το pole dancing και το Survivor

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε