Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Αγώνισμα στα… τυφλά στο επόμενο Survivor [vid]

Αγώνισμα στα… τυφλά στο επόμενο Survivor [vid]

Οι παίκτες στο επόμενο επεισόδιο του Survivor καλούνται να τα δώσουν όλα για το κολιέ της ασυλίας. Το αγώνισμα είναι για γερά νεύρα και γερά… κεφάλια!

Survivor στα… τυφλά θα παρακολουθήσει το τηλεοπτικό κοινό την Κυριακή. Οι παίκτες είναι πλέον έξι, τα κολιέ της ασυλίας δύο και ο μεγάλος νικητής, ένας. Και αυτά και μόνο είναι αρκετά για να τα δώσουν όλα για την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Τυφλό αγώνισμα στο Survivor έχουμε ξαναδεί, σαν και αυτό όμως κανένα. Το πάθος των 6 παικτών που έχουν απομείνει μεγαλώσει όσο πλησιάζει ο πολυαναμενόμενος τελικός. Οι παίκτες δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό σε ένα αγώνισμα που απαιτεί ταχύτητα, ευλυγισία αλλά πάνω από όλα συγκέντρωση, αφού τα μάτια τους είναι κλειστά και έτσι πρέπει να προσέχουν την κάθε κίνησή τους.

Συγκεκριμένα, οι παίκτες με δεμένα τα μάτια θα πρέπει να περάσουν πολλά εμπόδια μέχρι να φτάσουν στο τέλος της κούρσας που θα καθορίσει τον νικητή. Η μόνη βοήθεια που έχουν είναι σχοινιά στα δεξιά και αριστερά των εμποδίων, έτσι ώστε να στηριχθούν εκεί και να μη πέσουν. Οι 6 παίκτες του Survivor, θα πρέπει να προσέχουν κάθε κίνησή τους για να μη χτυπήσουν το κεφάλι τους σε κάποιο από τα εμπόδια, αφού δεν έχουν κάποια προστασία.

 ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Ο Σάκης Τανιμανίδης στο Συμβούλιο του νησιού του επεισοδίου της Τετάρτης, ανέφερε ότι τα δύο κολιέ της ασυλίας θα διεκδικούνται από τους παίκτες σε δύο διαφορετικά παιχνίδια. Την Κυριακή δηλαδή ο παίκτης που θα νικήσει θα απολαύσει εκτός από το έπαθλο φαγητού και το πρώτο κολιέ. Σε επόμενο επεισόδιο θα δοθεί και το δεύτερο και έτσι θα κριθούν ποιοι είναι ασφαλείς στην επόμενη αποχώρηση και θα υποδείξουν ο καθένας από έναν υποψήφιο.

“Όσο περνάει ο καιρός ίσως βγαίνουμε από το σκεπτικό της ομαδικότητας και να γίνεται πιο ατομικό”, δηλώνει ο Γιάννης Σπαλιάρας στο τρέιλερ της Κυριακής. 

Δείτε το τρέιλερ:

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Η αποχώρηση της Σάρας, η ένταση του μισθοφόρου για τον Ντάνο και το αγώνισμα μνήμης [vids]

Τρέιλερ Survivor 25/6: Τυφλό αγώνισμα και ανατροπές στην ασυλία

Αποκάλυψη Γουίλι για το Survivor! Το άγνωστο παρασκήνιο!

Χανταμπάκης – Παπαδοπούλου: Της ζήτησε τον λόγο για το άδειασμα!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε