Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Άκης: Το «Master Chef» ήταν η μεγαλύτερη ευκαιρία της ζωής μου

Αποκαλυπτικοί οι δύο φιναλίστ του «Master Chef» στη συνέντευξη που παραχώρησαν στην εφημερίδα «Espresso της Κυριακής» λίγη ώρα πριν το μεγάλο τελικό του ριάλιτι μαγειρικής που ανέδειξε τον πρώτο έλληνα «Master Chef».

Μιχάλης Καλαβρυνός και Άκης Πετρετζίκης αποκαλύπτουν τα κοινά τους σχέδια και δηλώνουν σούπερ ικανοποιημένοι από τη συμμετοχή τους στο ριάλιτι μαγειρικής του MEGA. Χαρακτηριστική είναι η απάντηση του Άκη στην ερώτηση αν θα δήλωνε ξανά συμμετοχή που λέει πως «όχι μόνο θα δήλωνα συμμετοχή αλλά θα κατασκήνωνα έξω από το στούντιο του “Master chef” για να με ξαναπάρουν. Είναι η καλύτερη ευκαιρία που έχω ζήσει στη ζωή μου. Δεν έχω ζήσει κάτι άλλο καλύτερο και ούτε πρόκειται να ζήσω».

Στην ίδια ερώτηση ο Μιχάλης τονίζει πως άξιζε που δήλωσε συμμετοχή γιατί «έχω αποκομίσει πολλά από το παιχνίδι και έχω κάνει κάποιους πολύ καλούς φίλους».

Αν και οι δύο απέδειξαν με τη συμμετοχή τους ότι είναι καλοί μάγειρες, αποδεικνύουν ότι αποφεύγουν τα… «μαγειρέματα» υποστηρίζοντας μάλιστα ότι κατά τη διάρκεια της τελικής δοκιμασίας θα βοηθήσει ο ένας τον άλλον γιατί δεν υπάρχει καμία αντιπαλότητα μεταξύ τους.

Ο Μιχάλης Καλαβρυνός μιλά επίσης και για τη σύζυγό του Χριστίνα, με την οποία παντρεύτηκαν δύο μέρες πριν μπει στο «Master Chef» ενώ αποκαλύπτει ότι αυτή ήταν που τον προέτρεψε να δηλώσει συμμετοχή. Από την άλλη ο Άκης Πετρετζίκης δηλώνει εργένης και ότι έχει «φάει» πολλές χυλόπιτες ενώ με την αναγνωρισιμότητα που κέρδισε από το «Master Chef» μπορεί να έχουν πληθύνει οι θαυμάστριες αλλά νιώθει άβολα!

Πηγή: Espresso της Κυριακής

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε