Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Αλλαγές στο «Dancing with the stars»

Σε πυρετώδεις ρυθμούς βρίσκονται αυτές τις μέρες τα στελέχη του ΑΝΤ1 προετοιμάζοντας το «Dancing with the stars».

Ενώ όμως, το talent show ήταν να ξεκινήσει την Κυριακή 13 Μαρτίου, πριν από λίγες μέρες, όπως πρώτα σας ενημερώσαμε από το Newsit, αποφασίστηκε η πρεμιέρα να γίνει την επόμενη Κυριακή 20 Μαρτίου.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, ένας από τους κύριους λόγους της αναβολής είναι η αλλαγή στην ομάδα που έχει αναλάβει το «Dancing with the stars». Συγκεκριμένα, την προηγούμενη βδομάδα έγιναν αλλαγές στα πρόσωπα της εταιρείας παραγωγής Ena Productions που είχε αναλάβει το talent show. Έτσι, την παραγωγή ανέλαβε ο Βαγγέλης Νυδριώτης, με εμπειρία μεν στα live αλλά όπως είναι λογικό θέλει τον κατάλληλο χρόνο για να μπορέσει αυτός και όλη η καινούργια ομάδα να ενημερωθεί και να πραγματοποιήσει την παραγωγή του «Dancing with the stars».

Έτσι λοιπόν, ένας από τους λόγους αναβολής της πρεμιέρας είναι και οι αλλαγές που έγιναν στην ομάδα παραγωγής του «Dancing with the stars». Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, τις τελευταίες μέρες όλη η καινούργια ομάδα εργάζεται πυρετωδώς γιατί είναι σίγουρο –και επιβάλλεται- η πρεμιέρα να γίνει την Κυριακή 20 Μαρτίου και δεν πρόκειται να δοθεί νέα αναβολή.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε