Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Αλλαγές στο «Πρωινό ΑΝΤ1» για να πάρει τα πάνω του στις τηλεθεάσεις

Προβλήματα φαίνεται ότι αντιμετωπίζουν στον ΑΝΤ1 με την ψυχαγωγική ζώνη της πρωινής εκπομπής τους.

Αν και τα στελέχη του σταθμού δηλώνουν ικανοποιημένα από την πορεία της εκπομπής που παρουσιάζουν οι Χρήστος Φερεντίνος και η Σίσσυ Χρηστίδου, εντούτοις οι τηλεθεάσεις της εκπομπής και το ότι παραμένουν σταθερά αρκετά πίσω από τους αντιπάλους τους, Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά, φαίνεται ότι έχει προβληματίσει αρκετούς στο κανάλι του Αμαρουσίου. Για το λόγο αυτό και σκοπεύουν, έστω και αρκετά αργά, να κάνουν διάφορες επιδιορθωτικές κινήσεις.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, τις τελευταίες μέρες στέλεχος του Ομίλου ΑΝΤ1 πραγματοποιεί σειρά επαφών με αρκετά πρόσωπα αναζητώντας αυτόν που θα… απογειώσει το «Πρωινό ΑΝΤ1» σε πιο υψηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης. Συγκεκριμένα αναζητά κάποιο πρόσωπο που θα αναλάβει χρέη αρχισυντάκτη στην εκπομπή, θέση την οποία κατέχει ο Παύλος Σταματόπουλος. Οι υπεύθυνοι του σταθμού όμως, θέλουν το Σταματόπουλο να είναι καθημερινά στο πάνελ της εκπομπής και ως εκ τούτου δεν μπορεί να είναι και στο κοντρόλ κατευθύνοντας τη ροή της εκπομπής αλλά και on camera. Οπότε σκέφτονται να τον φέρουν μόνιμα μπροστά από τις κάμερες αλλά προσπαθούν να βρουν κάποιον που θα αναλάβει τη ροή και τη θεματολογία της εκπομπής.

Ωστόσο, οι επαφές που έχει κάνει το στέλεχος του Ομίλου δεν τον ικανοποιούν με αποτέλεσμα ο καιρός να περνά και η ψυχαγωγική ζώνη του «Πρωινού ΑΝΤ1» να συνεχίζει να έρχεται δεύτερη στη μάχη της τηλεθέασης μετά το «Πρωινό mou» αν και ο Φερεντίνος με τη Χρηστίδου εισπράττουν το υψηλότερο lead in από το Γιώργο Παπαδάκη. Να δούμε λοιπόν, αν έστω και καθυστερημένα, κάνουν κάποιες αλλαγές στην πρωινή εκπομπή τους ώστε να αποκτήσει και περισσότερο ενδιαφέρον!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε