Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Αλλαγή φρουράς στον ALPHA

Αλλαγή φρουράς στον ALPHA

Ίσως σε κάποιους τηλεθεατές το όνομα της Έρσης Βότση να μην λέει πολλά. Για τους ανθρώπους όμως που ασχολούνται ενεργά με την τηλεόραση, το όνομά της είναι ιδιαίτερα γνωστό και αγαπητό.

Τα τελευταία τρία χρόνια η Έρση Βότση, υπήρξε Διευθύντρια Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του ALPHA. Ιδιαίτερα οι δημοσιογράφοι του τηλεοπτικού ρεπορτάζ είχαμε καθημερινή επαφή μαζί της. Η κυρία Βότση βοηθούσε το έργο μας, όπως κάνουν όλα τα αντίστοιχα στελέχη των τηλεοπτικών σταθμών. Και δεν είναι λίγες οι φορές που υπάρχουν συγκρούσεις μεταξύ μας. Όλοι όμως, εργαζόμαστε για την καλύτερη ενημέρωσή σας.

Γι’ αυτό και η αποχώρησή της από το τηλεοπτικό σταθμό ALPHA, ιδιαίτερα αυτήν την περίοδο που το κανάλι της Κάντζας προσπαθεί να μαζέψει τις τηλεθεάσεις του που έχουν σκορπίσει δώθε κείθε, θεωρείται σημαντική για τις εξελίξεις. Άλλωστε είναι αξιοσημείωτο όταν αποχωρεί ένας «μαχητής» από το τηλεοπτικό τοπίο, είτε είναι ανάμεσα σε αυτούς που βρίσκονται εμπρός από τις κάμερες, είτε σε αυτούς της «πίσω παρέας», αυτούς δηλαδή που στηρίζουν την… εμπροσθοφυλακή.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit η κυρία Βότση αρνήθηκε να ανανεώσει το καινούργιο συμβόλαιο και αποφάσισε να αποχωρήσει από τον ALPHA.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Alpha Media Group, Christoph Mainusch, αναφερόμενος στην παραίτηση της Έρσης Βότση ανέφερε ότι «θα ήθελα να ευχαριστήσω την Έρση Βότση για τη εξαιρετική συμβολή της στην ανάπτυξη του Alpha τα τελευταία χρόνια, σε μία περίοδο γεμάτη προκλήσεις. Η Έρση διασφάλισε την επιτυχημένη προβολή στο ευρύ κοινό του προγράμματος του Alpha, καθώς και των ταλαντούχων προσωπικοτήτων που το απαρτίζουν. Της εύχομαι κάθε επιτυχία στην προσωπική και επαγγελματική της ζωή».

Όπως ανακοίνωσε επίσημα ο ALPHA, tη θέση της Έρσης Βότση, στη Διεύθυνση Εταιρικής Επικοινωνίας του Alpha Media Group/Ομίλου Alpha, από την 1η Ιανουαρίου 2011 αναλαμβάνει ο Νικόλας Γιατρομανωλάκης. Υπό την ιδιότητά του αυτή θα είναι υπεύθυνος για τη στρατηγική επικοινωνία, τις σχέσεις με τα ΜΜΕ, το γραφείο τύπου και τις δημόσιες σχέσεις του σταθμού γενικότερα, ενώ θα αναφέρεται απευθείας στον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Alpha, Christoph Mainusch.
Να ευχηθούμε «σιδερένιος» (η λέξη δεν είναι τυχαία!) στον Νικόλα Γιατρομανωλάκη και καλή συνέχεια σε ό,τι επιλέξει να κάνει, στην Έρση Βότση.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε