Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Αλλαγή ηγεσίας στο Novasports

Ο Αντρέας Μπέκιος, αναλαμβάνει καθήκοντα διευθυντή στα αθλητικά κανάλια της NOVA,σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του NewsIt.gr, αντικαθιστώντας τον Γιάννη Οικονόμου.

O Αντρέας Μπέκιος έγινε γνωστός πριν από πέντε χρόνια όταν ανέλαβε εμπορικός διευθυντής στην ΠΑΕ ΑΕΚ και βοήθησε στην ανάπτυξη των κερδών της ομάδας με σημαντικές συμφωνίες. Ακόμα πιο επιτυχημένη ήταν η πορεία του στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, την οποία εκτόξευσε στον τομέα του.

O Ανδρεάς Μπέκιος είναι απόφοιτος του τμήματος Θετικών επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάστηκε επί σειρά ετών στον Όμιλο εταιρειών Γερμανός, όπου κατείχε την θέση του Area Sales Director Ανατολικής Ευρώπης και Σκανδιναβίας της εταιρείας SUNLIGHT. Έχει διατελέσει Εμπορικός Διευθυντής της εταιρείας POWERNET, θυγατρικής της ΙΜΑΚΟ Α.Ε. καθώς και Sales Μanager στην εταιρεία TECHLINK S.A. των Τεχνικών Εκδόσεων.
 

Όπως γίνεται αντιληπτό ο νέος διευθυντής των αθλητικών καναλιών του Novasports έχει τεράστια εμπειρία και αναμένεται να συνεχίσει την πετυχημένη προσπάθεια του συνδρομητικού καναλιού.
 
 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε