Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ 32 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Alpha καλεί Αννίτα;

Alpha καλεί Αννίτα;
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 09.05.2011 | 13:03
Πρώτη δημοσίευση: 09.05.2011 | 13:03

Στενή πολιορκία γύρω από πολλά τηλε-αστέρια του Alter έχει στηθεί αυτή την εποχή!

Με άλλα λόγια; Η εποχή των τηλε-μεταγραφών έφτασε - Ιούνιο ρίχνει αυλαία η σεζόν 2010-2011 - και όλα τα κανάλια που έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό να καταστρώνουν τα επόμενα τηλεοπτικά τους σχέδια, έχουν περάσει στην... αντεπίθεση, προκειμένου έγκαιρα να καταφέρουν να κάνουν τις πιο έξυπνες και τις πιο οικονομικές κινήσεις βεβαίως - βεβαίως, έτσι ώστε από Σεπτέμβρη να μπορέσουν να βγάλουν νοκ-άουτ τον ανταγωνισμό.

Ετσι, τα πιο πολλά κανάλια έχουν αρχίσει να απλώνουν τα δίχτυα τους και προς Alter μεριά, προκειμένου να καταφέρουν να πάρουν στο δυναμικό τους μερικά από τα ονόματα της πρώτης γραμμής του καναλιού, που ξαφνικά βρέθηκαν στους πέντε τηλεοπτικούς δρόμους και σε καμία περίπτωση δεν θέλουν η επόμενη σεζον να τους βρει... τηλε-αστέγους !

Σύμφωνα ,λοιπόν, με τις πληροφορίες που έφτασαν στα ωραία αυτάκια μου, οι άνθρωποι του Alpha έχουν βάλει για ακόμα μία φορά στο τηλεοπτικό τους στόχαστρο την Αννίτα Πάνια και τα "Παρατράγουδά της" και σχεδιάζουν να περάσουν σε... στενό μαρκάρισμα της ξανθιάς παρουσιάστριας, προκειμένου αυτή την φορά το τηλε-συνοικέσιο να πετύχει.

Περισσότερα στο Zappit.gr   Διαδώστε αυτό το άρθρο