Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ανανέωσαν Σπύρος Λάμπρου και Έλενα Παπαβασιλείου

Ανανέωσαν Σπύρος Λάμπρου και Έλενα Παπαβασιλείου

Τους έδωσαν πριμ για το «Πάνω στην ώρα» και μετά τους το πήραν πίσω

 Λίγο πριν τελειώσει η σεζόν και τα κανάλια προσπαθούν να προετοιμάσουν τα προγράμματα για την επόμενη σεζόν. Έτσι, πριν από λίγες μέρες ανανεώθηκε και επίσημα από τη διοίκηση του ALPHA η εκπομπή «Πάνω στην ώρα» με το Σπύρο Λάμπρου και την Έλενα Παπαβασιλείου. Άλλωστε το ότι το κανάλι της Κάντζας είχε δώσει το «πράσινο φως» και για την επόμενη χρονιά στην εκπομπή ήταν ήδη γνωστό, οπότε το μόνο που είχε μείνει ήταν να μπουν οι τελικές υπογραφές, κάτι που έγινε…

Αν και η εκπομπή δεν έκανε υψηλές τηλεθεάσεις, εντούτοις τον τελευταίο καιρό έχει σημειώσει αύξηση, ιδιαίτερα στα ποσοστά τηλεθέασης στο λεγόμενο «νεανικό κοινό».

Το αξιοσημείωτο είναι ότι πριν από λίγο καιρό, λόγω αυτής ακριβώς της αύξησης στα νούμερα τηλεθέασης του νεανικού κοινού, ορισμένοι από τους συντελεστές της εκπομπής πήραν bonus. Μικρό μεν αλλά… καλοδεχούμενο. Μόνο που τώρα, ο ALPHA τους το πήρε πίσω διά της… περικοπών οδού!

Όταν λοιπόν ορισμένοι από τους συντελεστές πήγαν να υπογράψουν για να ανανεώσουν είδαν ότι –στο πλαίσιο των περικοπών- οι αμοιβές τους την επόμενη χρόνια θα είναι μικρότερες. Ουσιαστικά λοιπόν ό,τι είχαν λάβει ως πριμ, θα τα δώσουν πίσω!

Ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, θα υπάρξουν κι άλλες αλλαγές στην εκπομπή αφού ακόμα δεν έχουν υπογράψει όλοι οι συντελεστές. Πάντως, θεωρείται αδύνατο να προστεθεί -όπως λεγόταν- κι άλλος παρουσιαστής μαζί με τους Λάμπρου και Παπαβασιλείου! 

Αυτό όμως που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι αν οι υπεύθυνοι του ALPHA θα αποφασίσουν να στρώσουν τη θεματολογία της εκπομπής και αν θέλουν να την κάνουν ανταγωνιστική ή απλώς να είναι μία εκπομπή που θα βγαίνει… πάνω στην ώρα!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε