Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ανανέωσαν οι Καραμέρος – Χαριτάτος με τον ΑΝΤ1

Ανανέωσαν οι Καραμέρος – Χαριτάτος με τον ΑΝΤ1

Γιατί αρνήθηκαν να υπογράψουν για τρία χρόνια

 Το πράσινο φως πήρε και για την επόμενη χρονιά το «10 με 1 μαζί» από τη διοίκηση του ΑΝΤ1. Η πρωινή ενημερωτική εκπομπή των Καραμέρου-Χαριτάτου που λανσάρισε το infotainment σε μία αμιγώς ψυχαγωγική ζώνη κέρδισε αρκετά υψηλές τηλεθεάσεις παρά το γεγονός ότι η εκπομπή «έφαγε» μία ιστορική για το κανάλι του Αμαρουσίου εκπομπή, τον «Πρωινό καφέ».

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit πριν από λίγες μέρες οι παρουσιαστές της εκπομπής «10 με 1 μαζί» Γιώργος Καραμέρος και Σπύρος Χαριτάτος συμφώνησαν με τον ΑΝΤ1 και κοινή συναινέσει «ενεργοποιήθηκε» ο «συν ένας» χρόνος του συμβολαίου τους.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, οι Καραμέρος-Χαριτάτος συμφώνησαν με το κανάλι του Αμαρουσίου να βοηθήσουν και στο δελτίο ειδήσεων του καναλιού δίνοντας θέματα. Συγκεκριμένα και οι δύο δημοσιογράφοι θα αναλάβουν δραστικό ρόλο, κυρίως στο βραδινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, όχι ως σχολιαστές αλλά ως ρεπόρτερ δίνοντας θέματα και αποκλειστικά ρεπορτάζ.

Πάντως, αξίζει να αναφέρουμε ότι, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 πρότειναν στο δίδυμο Καραμέρου-Χαριτάτου την υπογραφή νέου συμβολαίου για 3 ακόμα χρόνια, κάτι που αυτοί όμως δεν δέχθηκαν και έμειναν μόνο στην «ενεργοποίηση» του «συν ένα» χρόνου που προέβλεπε το προηγούμενο συμβόλαιό τους. Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, το ότι οι Καραμέρος-Χαριτάτος δεν θέλησαν να… σιγουρευτούν για τα επόμενα τρία χρόνια και αρκέστηκαν στον έναν χρόνο είναι όχι γιατί σκοπεύουν να μετακομίσουν από το κανάλι του Αμαρουσίου αλλά γιατί προτιμούν –όπως χαρακτηριστικά είπαν στα στελέχη του καναλιού- να επαναπροσδιορίζουν κάθε χρόνο το ύφος και κυρίως το κόστος της εκπομπής, όχι όμως της αμοιβής τους αλλά των συνεργατών τους.

Συνεπώς και τον επόμενο χρόνο η Ελένη Μενεγάκη θα έχει απέναντί της τους Γιώργο Καραμέρο και Σπύρο Χαριτάτο στον ΑΝΤ1. Το τι πρόκειται να γίνει όμως, στο MEGA θα σας ενημερώσουμε με άλλο άρθρο του Newsit!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε