Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Αναστάτωση στον ενημερωτικό τομέα του MEGA για Καμπουράκη-Οικονομέα

Αναστάτωση στον ενημερωτικό τομέα του MEGA για Καμπουράκη-Οικονομέα

Αλλαγές στο ALTER με ενδυνάμωση του ειδησεογραφικών εκπομπών

 Είναι γνωστό ότι το MEGA ποντάρει πολλά στον ενημερωτικό τομέα. Μάλιστα ο… άγραφος νόμος που ισχύει στο κανάλι της Μεσογείων είναι «μην ενοχλείτε την ενημέρωση που έχει προτεραιότητα σε όλα»!

Κι αυτό γιατί, παρά τις επιτυχίες του ψυχαγωγικού προγράμματος, ιδιαίτερα στις σειρές και σήριαλ του σταθμού, η… σημαία του καναλιού παραμένει ο ενημερωτικός τομέας. Σκεφτείτε λοιπόν τι έγινε όταν έφτασε στο MEGA το ραβασάκι της AGB με τις τηλεθεάσεις της χθεσινής μέρας, όπου η πρωινή ενημερωτική εκπομπή του καναλιού ήταν τρίτη!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η θεματολογία άλλαζε συνεχώς, σε μία προσπάθεια να ανέβουν τα νούμερα τηλεθέασης και να μην τους περάσει ξανά η εκπομπή του Γιώργου Αυτιά.

Και μιας και αναφερθήκαμε στο ALTER, πρέπει να προσθέσουμε ότι στο κανάλι του Μπουρναζίου προσπαθούν να κερδίσουν μεγαλύτερο κομμάτι στην πίτα της ενημέρωσης και κατά πως λέγεται –και… ψιθυρίζεται!- θα ενδυναμωθεί ακόμα περισσότερο ο ενημερωτικός τομέας του καναλιού. Αλλά για τα σχέδια του ALTER θα σας ενημερώσουμε σε άλλο άρθρο του Newsit.

Προς το παρόν, σας ενημερώνουμε για τη σειρά κατάταξης που προέκυψε -σύμφωνα με το μέσο όρο τηλεθέασης στο γενικό σύνολο- στις πρωινές ενημερωτικές ζώνες την Πέμπτη 15 Απριλίου και που προκάλεσε mega-λους πονοκεφάλους:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ (Παπαδάκης-ΑΝΤ1) 22,6%

ΚΑΛΗΜΕΡΑ (Αυτιάς-ALTER) 19,7%

 

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA (Καμπουράκης,Οικονομέας-MEGA) 16,4%

 

ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (Μπιζόγλη,Αρβανίτης- ΝΕΤ) 9,7%

ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ (Λυριτζής, Οικονόμου- ΣΚΑΪ) 6,6%

Πάντως, αν κρίνουμε από τη σημερινή θεματολογία των πρωινών ενημερωτικών εκπομπών τότε το ραβασάκι της AGB θα αλλάξει την προαναφερθείσα κατάταξη. Αλλά ας μην είμαστε μάντεις δυσάρεστων ειδήσεων, τουλάχιστον πριν ανακοινωθούν τα επίσημα νούμερα τηλεθέασης.

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε