Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Αναστολή λειτουργίας στο Alter; – Ανακοίνωση γρίφος

Για αλλαγές στο πρόγραμμά του μιλά ο τηλεοπτικός σταθμός ωστόσο όπως φαίνεται από την ανακοίνωσή του αργά χθες τη νύχτα

από σήμερα, Δευτέρα 28 Μαρτίου, αναστέλλεται κάθε ζωντανό και μαγνητοσκοπημένο πρόγραμμα και το πρόγραμμα του σταθμού θα έχει μόνο επαναλήψεις.

Στο δελτίο τύπου δεν υπάρχει ξεκάθαρη αναφορά, στο χρονικό διάστημα για το οποίο θα ισχύσει η παραπάνω απόφαση.

Δημοσιογράφοι του Alter λένε στο Newsit ότι από τη στιγμή που το δελτίο τύπου δεν αναφέρει πουθενά τη λέξη αναστολή, αλλά αναφέρεται σε αλλαγή προγράμματος δεν είναι ακόμη σε θέση να εκτιμήσουν τι σημαίνει αυτό για το κανάλι και το εργασιακό μέλλον εκατοντάδων ανθρώπων.

Κύκλοι του ΑΛΤΕΡ έλεγαν στο zappit ότι οι διαπραγματεύσεις με τις τράπεζες και το fund κυπριακών συμφερόντων ΑΡΓΩ προχωρούν και ως το τέλος της εβδομάδας είναι πιθανό να υπογραφεί η τελική συμφωνία που θα αποτελέσει και τη σανίδα σωτηρίας του σταθμού.

Την απόφαση για την προσωρινή αναστολή μετάδοσης των ζωντανών προγραμματων την έλαβαν για να αποφύγουν εντάσεις από την πλευρά των εργαζομένων που θεωρούσαν ότι μπορεί να διαταρραξουν το κλίμα.

Σε κάθε περίπτωση όλοι ευχόμαστε η περιπέτεια να λήξει ευνοικά για το σταθμό και τους εργαζόμενους του γιατί οτιδήποτε άλλο θα ήταν καταστροφικό για τον κλάδο.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε