Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Ανατροπή στο Dancing! Αποχώρησε η Ελεονώρα!

Ανατροπή στο Dancing! Αποχώρησε η Ελεονώρα!

Η Ελεονώρα Μελέτη και ο Ηλίας Λαδάς τερμάτισαν νωρίς την χορευτική διαδρομή τους στο show του ΑΝΤ1!

To show ξεκίνησε λίγο μετά τις 21:00 με την Ζέτα να κάνει μια άκρως εντυπωσιακή και σέξι εμφάνιση με κόκκινο φόρεμα. Αμέσως μετά η πρώτη έκπληξη… η Μιμή Ντενίση είναι στο κοινό και αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να τη δούμε στον επόμενο κύκλο του show. Η δεύτερη έκπληξη… το μαλλί του τρύφωνα Σαμαρά!

Το διαγωνιστικό μέρος αρχίζει με την Αγγελική Ηλιάδη που συγκεντρώνει 38 βαθμούς! Ο Κώστας Μαρτάκης εντυπωσιάζει και κερδίζει 37 βαθμούς. Στη σκηνή ανεβαίνει η Νάντια Μπουλέ και 38 πόντοι είναι δικοί της! Ο Αργύρης Αγγέλου ολοκληρώνει την τριάδα των “38 βαθμών” με την εκπληκτική εμφάνισή του και ένα παθιασμένο φιλί! 

Η Ελεονώρα δεν καταφέρνει να πιάσει το άριστα της προηγούμενης εβδομάδας, ολοκληρώνει τη χορογραφία της όμως με τον Ηλία να βρίσκεται απο πάνω της σε οριζόντια θέση…

Ο Τρύφωνας τελευταίος στη σειρά εμφάνισης, τελευταίος και στην βαθμολογία της επιτροπής! Αν και μας χάρισε πολλές στιγμές γέλιου δεν κατάφερε να πείσει την επιτροπή για τις χορευτικές του ικανότητες και συγκέντρωσε μόνο 32 βαθμούς.

Ακολούθησαν δύο εκπληκτικές ομαδικές χορογραφίες, η επιστροφή της Ευγενίας Μανωλίδου στο show και η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. Αυτή ακριβώς τη στιγμή έγινε και η μεγάλη ανατροπή. Η αγωνία στα ύψη, καθώς έχουν μείνει η Ελεονώρα Μελέτη και η Νάντια Mπουλέ να διεκδικούν μια θέση στο show. Ούτε η ίδια η Ζέτα δεν πίστευε τη στιγμή που το ανακοίνωνε πως η Ελεονώρα αποχωρεί από το Dancing.

Δείτε στο zappIT τη στιγμή της αποχώρησης, καθώς και όλες τις εμφανίσεις των ζευγαριών, φωτογραφίες από τα παρασκήνια, τα ευτράπελα της βραδιάς και όλες τις λεπτομέρειες από το show.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε