Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Αναβολή στην πρεμιέρα της εκπομπής «Φώτης και Μαρία Live»

Γιατί καθυστερούν οι Σεργουλόπουλος -Μπακοδήμου να βγουν στον αέρα

Με πυρετώδεις ρυθμούς εργάζονται τις τελευταίες μέρες οι Φώτης Σεργουλόπουλος και Μαρία Μπακοδήμου για την εκπομπή τους στο STAR. Η εκπομπή «Φώτης – Μαρία Live» τη δεύτερη χρονιά στο κανάλι της Κηφισιάς σκοπεύουν να δώσουν ιδιαίτερη σημασία στη σάτιρα και το χιούμορ που έχουν αποδείξει ότι το έχουν.
 
Έτσι μετά από τα… πειράματά τους σε συνεντεύξεις και αναλύσεις επί κοινωνικών θεμάτων οι Φώτης και Μαρία σκοπεύουν να καυτηριάζουν και να σχολιάζουν με το δικό τους τρόπο τα κακώς κείμενα και… πρόσωπα!
 
Σύμφωνα μάλιστα με το δελτίο Τύπου που είχε αποστείλει το STAR, η εκπομπή θα έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου στις 6 παρά 10 το απόγευμα, αμέσως μετά την εκπομπή «Αξίζει να το ζεις».
 
Μπορεί η Τατιάνα Στεφανίδου να ξεκινήσει την εκπομπή της τη Δευτέρα στις 4 πατά τέταρτο αλλά η πρεμιέρα του Φώτη και Μαρία αναβάλλεται για την επόμενη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου.
 
Από το STAR μάλιστα μας ενημέρωσαν πως η αναβολή αυτή οφείλεται σε καθαρά τεχνικούς λόγους και συγκεκριμένα επειδή έχει καθυστερήσει η κατασκευή και το στήσιμο των καινούργιων σκηνικών της εκπομπής. Γιατί θεματολογικά η εκπομπή έχει έτοιμο πολύ και… καυστικό υλικό!
 
 
Έτσι, ο Φώτης κι η Μαρία μαζί με τους συνεργάτες τους on camera Έβελιν Καζατζόγλου, Λουκά Καρνή, Ιωάννα Κομματά, Γρηγόρη Μπάκα, Άθω Παπαλάμπρο και Γιάννη Πουλόπουλο θα ξεκινήσουν μετά από μία βδομάδα από τα αρχικά τους σχέδια.
 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε