Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Αναζητείται παρουσιάστρια για το «Συμβαίνει τώρα»!

Αναζητείται παρουσιάστρια για το «Συμβαίνει τώρα»!

Ολημερίς το χτίζουνε, το βράδυ… αναζητούν παρουσιάστρια. Ο λόγος για το «Συμβαίνει τώρα», την ενημερωτική εκπομπή της ΝΕΤ που μετά την παραίτηση της Μαρίας Σαράφογλου για να πάει στο MEGA, στην ΕΡΤ αναζητούν παρουσιάστρια που να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της εκπομπής.

Αρχικά αποφάσισαν αντί για μία παρουσιάστρια να πάνε σε δίδυμο παρουσιαστών και για το λόγο αυτό επιλέχθηκε ο Βασίλης Μπεσκένης, ενώ τις προηγούμενες βδομάδες έκανε πρόβες μαζί του η Ανθή Σαλαγκούδη. Αν και η Σαλαγκούδη προσελήφθη για να παρουσιάσει ψυχαγωγική εκπομπή, τα στελέχη της ΕΡΤ αποφάσισαν να τη δοκιμάσουν στην ενημερωτική εκπομπή της ΝΕΤ. Ωστόσο, οι απαιτήσεις της εκπομπής ήταν πολύ μεγάλες καθώς χρειάζεται μεγάλη εμπειρία αλλά και «πηγές» στον ενημερωτικό τομέα, με αποτέλεσμα και οι δύο πλευρές να κάνουν πίσω και η θέση να μείνει κενή.

Έτσι, αναζητείται επειγόντως στην ΕΡΤ η γυναίκα που θα αναλάβει μαζί με το Μπεσκένη την ειδησεογραφική εκπομπή. Χθες μάλιστα, πρόβα μαζί του έκανε η Μαρία Αλεξάκη, που εργάζεται στο τμήμα των εξωτερικών ειδήσεων της ΝΕΤ, ενώ σήμερα… ουδείς γνωρίζει ποια θα κάνει πρόβα μαζί με το Μπεσκένη. Τα στελέχη του ενημερωτικού τομέα της ΕΡΤ αναζητούν εκ των έσω τη δημοσιογράφο που θα μπορέσει να καλύψει τη θέση και όπως φαίνεται θα συνεχίσουν τα δοκιμαστικά με δημοσιογράφους της ΕΡΤ. Αυτό όμως, που είναι σίγουρο είναι ότι το «Συμβαίνει τώρα» δεν θα βγει στον αέρα ούτε την επόμενη βδομάδα! Ωστόσο, αν τα στελέχη του ενημερωτικού τομέα δεν μπορέσουν να βρουν την παρουσιάστρια εκ των έσω, τότε θα αναζητήσουν παρουσιάστρια στην ελεύθερη αγορά!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε